Gør det selv-skum Kits

November 3

Gør det selv-skum Kits

En gør det selv-skum kit bruges til sprøjtning skumisolering. Denne isolering kan installeres af en entreprenør, men det kan også være købt og sprøjtes af boligejer selv. Spray skumisolering har nogle fordele i forhold til andre former for isolering, fordi det tager mindre plads og kan sprayes passer unormalt formede strukturer med buede vægge eller lofter. Det er også almindeligt anvendt på stål bygninger. Du skal kende det samlede areal af område skal sprøjtes før du køber din skum kit.

Instruktioner

•Klart rummet eller bygning, du vil sprøjtning. Alt, hvad der kan fjernes bør tages.

•Tag på beskyttende gear anbefalet på din gør det selv-skum kit. Dette vil sandsynligvis omfatte lange bukser, en hat, langærmet skjorte, et åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og arbejde handsker.

•Undersøg temperaturen strip på skum flasker. Denne strimmel angiver, om flaskerne er på den rette temperatur til at sprøjte en kvalitet skum. Hvis de er for varmt eller koldt, skal du flytte flasker til en varmere eller koldere værelse, indtil de når frem til den rette temperatur.

•Locate slangen kommer fra spulehåndtaget mærket som "A" slange. Skru denne på stikket på den tank, der også hedder "A." Find "B" slangen og skrue op på den vedhæftede fil på anden tanken. Sprede nogle vaseline på stik før skrue dem ind i tanken. Når du har strammet forbindelserne, som du kan med fingrene, gribe dem med skruenøglen og fortsat stramninger for at sikre en fast forbindelse.

•Sæt blanding dysen til slutningen af pistol ved låsning eller skrue den ind i slutningen. Sprede vaseline på denne forbindelse.

•Twist dyser på hver beholder langsomt mod uret til at åbne. Se for utætheder i forbindelserne. Skyde nogle skum ind i kit papkasse at se, hvis det kommer i den rigtige densitet og farve. Kontroller instruktionerne skum kit til at se at dette svarer til den korrekte farve og tæthed udpeget i sættet.

•Peg pistol på vægge og andre overflader skal sprøjtes, holde det 18 til 24 inches af flade overflader. Anbefalet tykkelse varierer med forskellige skum kits. Kontroller instruktionerne for at kende den bedste tykkelse for din skum.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com