Nem at sy vindue behandlinger

November 3

Nem at sy vindue behandlinger

Uanset om din syning færdigheder er begrænset, eller du er på udkig efter hurtige og nemme måder at dække vinduer, er der en bred vifte af enten vindue behandlinger, der kræver ikke sy overhovedet til eller lidt syning for at oprette. Brug af forskellige stoffer og materialer, kan du gøre smukke vindue behandlinger på ingen tid overhovedet.

Klipning ringe

Opfindelsen af forhængsringe med clips er stærkt forenklet gardin-cessen. Disse ringe glide let frem og tilbage på en gardinstang og let klip på den øverste kant af stof. End en simpel hem eller to, nødvendigvis der være ingen andre syning at skabe smukke vindue behandlinger.

Måle dimensionerne af dit vindue og tilføje 2 inches til begge dimensioner. Skær to stof paneler, der er længde og bredde målt. Fold under alle fire kanter på både stof paneler 1 tommer og tryk på folderne. Sy folderne i sted at hem hver kant.

Vælg klipning ringe, der passer til stilen af din gardinstang, enhver korsblomster på gardinstang og stof paneler. Sørg for klipning ringene er solidt nok til at håndtere vægten af panelerne stof. Vælg træ eller metal ringe for tungere stof paneler. En mindre klipning ring ville være egnet til blonder eller lightweight paneler. Sørg også for, klip spændinger kan håndtere mængden af stof, der vil blive afholdt i klippet.

Placer klippene jævnt hver 2 til 4 inches langs de øverste kant af stof paneler og glide rings på gardinstang.

Tørklæder og kaster

Tørklæder og kaster er en ideel måde at gøre vindue behandlinger. Ikke alene er de ofte lavet med udsøgte farver, mønstre og tekstiler, at drapere smukt, men også de kommer klar til brug som vindue behandlinger, fordi de allerede er hæmmet.

Find en lang, smal tørklæde eller kaste og drapere det langs toppen af en gardinstang som en færdiglavet swag. Find centrum af tørklædet eller kaste og midten af vinduet. Drapere hver ende over gardinstang på de udvendige kanter af vinduet til en smuk og enkel swag med ingen syning nødvendigt.

Bruge to identiske tørklæder til at gøre paneler med tarmene øverst til gardinstænger. Simpelthen måle diameteren af gardinstang og tilføje 1 tommer til måling. Fold under en kort side af hver tørklæde regnede måling for gardinstang og sy for at gøre en casing i hver tørklæde. Skub gardinstang i begge tarme for en let vindue behandling med to smukke gardin paneler.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com