Brændstof Tank fjernelse

February 13

Brændstof Tank fjernelse

Når det er nødvendigt at have en brændstoftank fjernet, er der visse regler og procedurer til at overholde. Disse er meget vigtigt at vide på forhånd, fordi manglende overholdelse af dem kan resultere i alvorlige konsekvenser, ikke bare for sundhed og sikkerhed, men af juridiske årsager så godt. Disse regler varierer fra stat til stat og land og kan endda ændre for de modeller, som du har. Dette er en generel retningslinje for hvad de kan forvente for kampvogne placeret under jorden.

Anmeldelse og tilladelser

Underrette fabrikanten eller lokale forhandler at du vil tanken fjernes. Arrangere med dem, når du gerne vil have det gjort. De fleste stater kræver, at du har tilladelse til at fjerne en brændstoftank. Læs den lokale koder og forordninger med hensyn til dette og opnå tilladelsen, hvis det er nødvendigt. Denne procedure kan ikke gøre dig selv, det skal ske ved et akkrediteret professionel. Din brændstof selskab kan give dig en liste over de kvalificerede virksomheder i nærheden af dig. Kontrahenterne et kontrolbesøg på anlægget før og efter tanken er fjernet.

Procedure

Proceduren for at tage tankene er out generelt meget ens. Området er inspiceret for elektriske apparater, ledninger og andre hindringer, der kan udgøre en fare. Hvis disse findes, er de behandlet i henhold til punktet. Toppen af jorden er udgravet fra webstedet og gravet omhyggeligt for at skader tanken. Snavs fjernes derefter fra området med en rendegraver.

Toppen af tanken er afskåret eller åbne for indvendigt at blive udsat. Arbejderne fjerne indersiden så der bliver slam og andre rester af brændstof inde. Disse skal behandles efter regler som de kunne potentielt spill og forårsage skader på miljøet. Indersiden af tanken er renset ordentligt når slammet er taget og bortskaffes. Tank caps eller åbninger er forseglet.

Opfyldning

Jordprøver tages på dette tidspunkt, og vandprøver der også træffes, hvis der er afstrømning opdaget. Hvis prøverne af jorden kommer tilbage negativt for forurening bruges muld at genopfylde hullet når beholderen er blevet fjernet med rendegraver. Hvis ikke, nye jord erstatter det og procedurer er taget til at fjerne den forurenede jord. Jorden er normalt kronet med grus.

Tanken er transporteret tilbage af firmaet brændstof, som kan være tilbage til at inspicere området yderligere på et senere tidspunkt. For tanke, der er i god stand, du muligvis har det genvundet. Denne indstilling varierer fra stat til stat. Hvis webstedet passerer inspektion efter en anden check, bliver du præsenteret med en attest på, at jeres område er rent.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com