Hvordan man får maling ud af bukser

June 2

Hvordan man får maling ud af bukser

Uanset om du maler et hus eller deltage i kunstneriske aktiviteter, ulykker er tilbøjelige til at ske i som maling pletter ende op på dine bukser. Forskellige typer af maling kræver forskellige rengøringsmetoder, men det mest vigtige ting at i enhver situation, der involverer en maling pletter er til at handle, før malingen tørrer. Der er en meget større chance for at fjerne en maling plet med held, hvis pletten ikke er tilladt at indstille.

Instruktioner

•Indstil om malingen er vand - eller oliebaseret; Check etiketten på dåse af maling. Hvis etiketten ikke klart om malingen er vand - eller oliebaseret, Læs de instruktioner, oprydning. Hvis malingen er vandbaseret, vil vejledningen nævne brugen af sæbe og vand. Instruktioner for oliebaserede malinger vil sandsynligvis omfatte brugen af fortynder. Latex eller akryl maling typisk er vandbaseret.

•Aftør off som male meget som muligt. Hvis store mængder af maling på bukserne, aftørre så meget maling som muligt med et fugtigt stykke køkkenrulle. Spred malingen ikke eller gnid det ind i stoffet.

•Rinse stof under rindende varmt vand. Slå bukserne indefra og ud og skylle pletten med vand fra bagsiden af stoffet. Dette trin fjerner vandbaseret maling pletter, men det kan ikke være meget effektiv mod oliebaseret maling.

•Mix en opløsning af 1 del flydende skålen vaske og 1 del varmt vand i en lille spand til at fjerne pletter fra vandbaseret maling. Anvende løsningen på pletten med en svamp. Tryk på svampen fast på pletten, blotting og stampning det snarere end at gnide i pletten.

•Rinse stoffet godt og Gentag sponging proces. Skyl stoffet igen og fortsætte til svamp og skyl, indtil der ikke mere maling kommer ud bukserne.

•Applicer acetone eller gnidning alkohol at pletten hvis vaskemiddel blandingen holder op med at fjerne maling. Hæld nok acetone på en svamp til at DUP pletten. Brug ikke acetone på syntetiske fibre indeholdende acetat eller triacetatfibre, fordi acetone vil smelte fibrene.

•Soak pletter fra oliebaseret maling med mineralske spiritus. Hæld nok mineral ånderne på en ren hvid klud til at DUP pletten, indtil det begynder at løfte. Som du duppes, vil maling overføre til klud; hold skiftende klud for at holde den ren, mens du arbejder.

•Wash bukser på en normal vask cyklus ved hjælp af din almindelige vaskemiddel en gang pletten er blevet fjernet. Når bukserne er vasket, vil enhver maling, som ikke blev fjernet sandsynligvis blive permanent.

Tips & advarsler

  • Check etiketten inde i din bukser til at bestemme, hvilken type stof de er lavet af. Etiketten vil oplyse om bukserne er renses kun og, hvis dette er tilfældet, følger ikke det sidste trin i vask bukserne. Tage dem til et professionelt Renseri i stedet og påpege de farvede område, så renere kan behandle det i overensstemmelse hermed.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com