Sådan Fix Latex maling Over emalje

June 3

Mest moderne maling er kompatible med hinanden, hvilket betyder, at forskellige latex maling kan males over andre vandbaseret maling og oliebaseret maling kan dække andre oliebaseret maling. Men hvis de to typer maling er blandet uden ordentlig forberedelse maling vil begynde at skræl, blister eller boble. For at løse dette, skal du fjerne peeling paint og genanvende den nye maling med en ordentlig primer.

Instruktioner

•Sand hele overfladen ved hjælp af 100-sandkorn sandpapir til at fjerne peeling paint. Bruge en palme sander, slibning blok eller sand små områder i hånden. Oliebaseret maling siver ind overflader af træ og gips. På dette tidspunkt fjerner du peeling eller blæredannelse overflade maling. Nogle maling forbliver på overfladen, som du vil dække med en primer for at sikre de nye latex maling pinde og oliebaseret maling ikke bløder igennem. Sandpapir vil også forberede overfladen ved at give det en ru tekstur for bedre vedhæftning.

•Wash i området ved hjælp af trinatriumphosphat på en svamp til at fjerne alle maling resten og slibning støv. Skyl med almindeligt vand og tør grundigt, før du fortsætter.

•Applicer en primer til overfladen ved hjælp af en svamp valse børste eller stritter pensel. Svamp ruller kan du hurtigt male fladt, selv overflader mens stritter pensler arbejde primeren ind i hjørner og andre stramme pletter. Brug en primer, designet til at dække oliebaseret maling. Disse primere er vedhæftning primere og er designet til at holde sig til enhver overflade. Ofte, er de lavet af akryl latex. Kigge efter primere, der siger de vil dække oliebaseret maling eller glatte overflader. Dette sikrer, at eventuelle resterende oliebaseret maling er dækket og ikke bløder igennem til den nye maling. Tillad primer til at helbrede ifølge producentens anvisninger og derefter anvende en anden frakke for de bedste resultater.

•Paint 100-procent akryl maling over primer når den er færdig hærdning. Som med primer, bruge svamp ruller eller stritter pensler afhængigt af overfladen. Gør det muligt at helbrede og anvende en anden frakke. Akrylmaling er en høj kvalitet latex maling, der har et stærkt bånd og tæt farve. Det er et godt valg i problemområder.

Tips & advarsler

  • Hvis området er for stor til at sand, som flere vægge i et hus, skal du anvende en vandbaseret maling-/ lakfjerner peeling Paint. Lad det sidde efter pakke instruktioner, skrabe med en spartel, når du er klar og vaske væk rester med almindeligt vand.
  • Hvis du ikke kan finde en latex primer, der vil dække den oliebaserede maling, bruge en vedhæftning oliebaseret primer og dække det med high-end latex. Check med maling fabrikanten at sikre maling og primer er forenelige.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com