De fleste omkostninger effektiv måde at køre en Pool varmer

February 19

Varme et svømmebassin udvider sæsonen svømning ved at have en vand temperatur varmt nok til at svømme tidligt på året, hurtigt opvarmning af vand efter regn og overskyet og holde vandet varmt nok til at svømme i tidligt falde. Udgifterne til varme en pool kan dog tilføje gennem sæsonen. Den mest omkostningseffektive måde at køre en pool varmer er at bruge teknikker, holde på varmen.

Vælger det rigtige tidspunkt at varme

Køre en pool varmer om natten med en sol dæksel på poolen. Dette hjælper til at fælde alle de opvarmede vand så vandet ikke afkøles ved udsættelse for køligere luft som det returneres til poolen.

Hvis du har en elektrisk pool varmer og en off-peak sats for el-forbrug, skal du køre pool varmer kun i de lavere sats timer.

Brug en termostat til at bringe vandet til en bestemt temperatur, der automatisk lukker varmeren ud når den indstillede temperatur er nået. Hvis du ikke har en termostat på pool opvarmningsanlægget, overvåge temperatur for at undgå at spilde energi af overophedning vandet.

Opretholde en konstant temperatur ved at køre pool varmer oftere. Det tager mindre energi til at opretholde vandtemperatur end for at hæve temperaturen når vandet bliver meget koldt.

Reducerer fordampning og holde på varmen

Ifølge U. S. Department of Energy er fordampning af bassinvandet den største kilde til varmetab. Brug af en pool dække at reducere fordampning og fastholde varmen kan reducere energiforbrug for at opvarme poolen med 50 til 70 procent. Bruge en sol dækning, når puljen ikke er i brug for at holde på varmen og reducere fordampning.

Opbygge et læhegn, såsom en indhegne eller hæk, at reducere vind på tværs af toppen af poolen. En 7 mile pr. time brise på tværs af en pulje kan øge energiforbruget med op til 300 procent. Et læhegn reducerer varmeudgifterne når pool dække er slukket under brug.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com