Hvordan kan jeg pynte min Railroad bånd?

February 20

Hvordan kan jeg pynte min Railroad bånd?

Jernbanen bånd bruges i mange landskabspleje projekter, fra støttemure til kanterne omkring haver og blomsterbede. Klæde dem til at matche dit udendørs design ordningen og bringe i ekstra farve og visuel appel til din værftet. Du kan finde dem brugt eller har dem brugerdefinerede fremstillet af nye bestyrelser.

Sikkerhedsforholdsregler for anvendes Railroad bånd

Træ af brugte railroad bånd er normalt behandlet med et produkt kaldet "kreosot" for at hjælpe det stå op til elementerne af natur og pres styrker, som det oplevelser på sporene. Creosot er blevet klassificeret af Miljøstyrelsen som kræft og respiratorisk problem sundhedsrisiko. Bær handsker ved håndtering af træet og kun arbejde på udsmykning udenfor eller i et godt ventileret område. Instruere børn ikke at spille på det for at reducere risikoen for at få på deres hud og tøj og igen indtage den. Brug ikke det omkring køkkenhaver eller i meget våde områder (som næste til en dam eller indramning en vand-funktionen) på grund af risikoen for forurening. En anden overvejelse før købe autentiske bånd er at creosot-behandlet træ er næsten umuligt at male, da farven ikke vil holde sig til overfladen.

Maleri nye Railroad bånd

En enkel måde at klæde sig nye railroad bånd (dem ikke behandlet med creosot) er gennem brug af maling. Ren overfladen af træet, så godt du kan og lad det tørre grundigt. Brug en pensel for en mere snu appel, eller en spray kan for en glattere finish og dække det i selv frakker. Tilføje stencil motiver af blomster og vinstokke eller andre objekter, der passer til din udendørs design-ordningen. Når udsmykning elementer til landskabspleje, Tænk på helheden og hvordan det ser ud ved siden af blomsterne, det vil omkring som en kant eller den buskads, der er foran det, hvis de anvendes som en støttemur. Anvend en sealer eller fjern pels, der er beregnet til udendørs brug til at beskytte malingen fra af naturens elementer.

Dekorationer til nyt eller brugt

Søm i forskellige dekorative elementer såsom hestesko eller udvendige jern arkitektur design. Lim på haven asfaltudlæggere og dekorative velkommen sten, der siger ting som "Velkommen til min have" langs siden. Knytte andre udendørs landskabspleje materialer, såsom floden sten. Mosaik-det hele i porcelæn eller glas fliser og forsegle det godt med en klar lak betød for at beskytte varer, der er udenfor. Placer nisser og blomst feer, eller andre græsplæne dekorationer, der passer til din udvendige designtema, på toppen af jernbanen bånd til at klæde dem på en finurlig måde.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com