Hvordan opbygger jeg en gammel dør med Windows

February 23

Opbygning af en dør ud af windows er et kreativt projekt, der tilføjer liv til indgangsparti og bagdøre. Tricket at opbygge sådan en dør er at bruge træ vinduer, så du kan dekonstruere rammerne. Når rammerne er demonteret, se hvilke stykker, du kan anvende på selve døren. Opbygge en skærm dør, for eksempel med brug af træ vindue rammen dele. Heldigvis, mange identiske stykker – stiles, for eksempel – bruges i opbygningen af både døre og vinduer. Overvej at bruge to eller det samme vindue for ekstra stykker.

Instruktioner

•Draw en skitse til din dør. Markere den højde, bredde og tykkelse, og hvor mange dør skinnerne er påkrævet. For eksempel, er tre skinner behov for i toppen, midten og bunden. Undersøge windows for at se, hvilke yderligere tømmer du skal købe.

•Adskil din windows. Fjerne windows, hvis de er stadig monteret på plads og lægge dem til side. Frigøre den jamb, som er træ omslutter den øverste del af vinduesrammen. Fjernes alle ruderne.

•Afbryde forbindelsen top og bund vinger og center jernbane forbinder de to stykker. Strip off stiles på alle af en Skærfer. Sand alle stykker du agter at bruge og bejdse eller male dem, som nødvendigt. Etiket og indstille alle disse stykker i et bekvemt område hvor de er tilgængelige og ikke vil bryde.

•Build døren, ved hjælp af stiles til at ramme dør. Vedhæfte jamb som toppen af dørkarmen og vedhæfte center skinnen som den midterste, vandrette stykke forbinder øverst og nederste halvdel af døren. Installere vinduet monteringer, hvis det er muligt, -ternet stykker, som holder ruderne – tilføje pizzazz til døren.

•Measure og skær skærmen tilpasses i overensstemmelse hermed i den øvre og nedre halvdel. Lim kanter på skærmen på indersiden af rammen.

•Sæt beslag til at forbinde korte stykker af vindue træ i enhver udvidet længder nødvendig for at fuldføre dørkarmen. Sikre alle parenteser, håndtag og hængsler med træskruer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com