Fakta om den blå fugl af paradis

February 24

Bird of paradise (Strelitzia reginae) er en stor tropisk flerårig karakteriseret ved læderagtige, banan-lignende blade og blå og orange blomster, der ligner en farverig fugl. Anlægget blev indført til Europa i 1773, når det blev bragt tilbage fra Sydafrika til den kongelige botaniske have kong George III.

Udseende

Bird of paradise vokser til omkring 5 fod høj, med en lignende spredning. Anlægget producerer tykke, 5-fods lange stilke knyttet til mørke grønne, konkave blade, der er omkring 18 inches lang og 6 inches lang. Én til tre spidse orange blomster sidder på toppen af hver stilk, dukker op i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Blomsterne har en pil-formede blå "tunge", tilføjer til plantens fugl-lignende udseende.

Arter

Arter inkluderer den hvide fugl af paradis (Strelitzia alba), en hvid og blå blomstret variation, der kan vokse til at være op til 18 fod høj med en spredning på 5 til 6 fod, kæmpe bird of paradise (Strelitzia nicolai), som kan vokse til at være 30 fod høj med rødlig-brun, hvid og blå blomster og Juncea bird of paradise: (Strelitzia reginae var. juncea) , en lille blomstret arter. Kultivarer omfatter Mandela's Gold, en sort, som producerer gule kronblade accent af en blå tunge.

Kultur

Bird of paradise er et egnet landskab anlæg til USDA zoner 9 til 11 og kan dyrkes indendørs i køligere klimaer. Plant i en rig, sure jord og forbedre med rådnet gødning eller langsom frigivelse gødning. Befrugte indendørs og udendørs planter regelmæssigt under den voksende sæson og vand frit. I en lys, solrig placering for maksimal blomstrende plante. Planter dyrket i skygge vil producere lusher blade og færre blomster.

Funktioner

Bird of paradise sjældent bukker under for skadedyr eller sygdomme, selv om anlægget kan lide af root rot, hvis der dyrkes i vandlidende jord eller jord, der er dårligt dræning. Mider kan forekomme i varme, fugtigt vejr, selvom de nemt fjernes med vand eller insekticid. Planten er ikke rodet og kan containere og placeret ved en swimmingpool eller forstuen for tropisk smag. Bird of paradise kan formeres ved roden division.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com