Sammenligning af skyl cyklus skyllemiddel & tørretumbler ark skyllemiddel

February 28

Sammenligning af skyl cyklus skyllemiddel & tørretumbler ark skyllemiddel

Skyllemiddel er ofte et spørgsmål om personlig præference. Duften og fornemmelsen af stoffet er normalt de ultimative faktorer i beslutningen om at bruge en flydende skyllemiddel i skylles cyklus eller et stof skyllemiddel ark i tørretumbleren. Du har nogle andre problemer at tage i betragtning, dog, herunder omkostninger og indvirkningen på miljøet.

Omkostninger

På hver belastning basis er tørretumbler ark generelt dyrere end flydende skyllemiddel. Derudover flydende skyllemiddel kan anvendes i mindre mængder for mindre belastninger eller endda vandes ned nogle til at gøre det vare længere, hvis det er absolut nødvendigt. Det samme kan gøres med ark til at strække ud et par flere belastninger.

Blødhed

Flydende skyllemiddel overgår stof skyllemiddel ark i at gøre tøj blød. Væsken er bedre i stand til at trænge ind i stoffet og pels fibre, hvilket gør tøjet føler meget blødere. Tørretumbler ark, dog stadig forbedre blødhed og er en bedre løsning end ingen skyllemiddel overhovedet.

Statisk

Begge skyl cyklus, eller flydende, skyllemiddel og tørretumbler ark skyllemiddel reducere statisk. I forhold til hinanden, gør flydende skyllemiddel et bedre job af at reducere statisk, fordi som med stigende blødhed, væsken faktisk trænger stoffet i stedet for belægning.

Bekvemmelighed

Tørretumbler ark er generelt mere praktisk og mindre rodet end flydende skyllemiddel, især hvis vaskemaskinen ikke automatisk give afkald til den flydende skyllemiddel. Uden en automatisk dispenser, bør du tid tilføjelsen af den flydende skyllemiddel præcis. Selv med en automatisk dispenser, skal væsken måles og hældte uden spilde eller dryp. Det er lettere at bare smide en tørretumbler ark i tørretumbler med tøj.

Miljø

Hverken mulighed er virkelig miljøvenlig, men skyl cyklus skyllemiddel er mindre farligt end tørretumbler ark. Begge indeholder chloroform, ethanol, Limonen og andre kemikalier, der er farlige for mennesker og miljø. Kemikalier i flydende skyllemiddel ophold i vandet og tøj, men mens kemikalier i tørretumbler ark frigives til luften som arkene er opvarmet i tørretumbleren.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com