Let hjemmelavede fælder til at dræbe mus

February 29

Let hjemmelavede fælder til at dræbe mus

Mus kan forurene dit hjem. De spor i deres afføring på deres fødder, spredning af sygdom på enhver overflade, de går på. Hvis du har mus i dit hjem, er det vigtigt at du slippe af med dem hurtigst muligt. Gøre din egen simple musefælde at skille dig af skadedyr. Hjemmelavet musefælder er billig og let at samle.

Peanut Butter Trap

Fylde en lille spand eller container med jordnøddesmør. Placere spanden i et område, hvor du har spottet musene. Hvis du er usikker på hvor til at sætte fælden, hjørner og langs væggene er gode valg, fordi det er, hvor mus rejse de fleste. Bruge et lille stykke pap eller træ til at gøre en rampe til objektbeholderen. Drys frø langs rampen til at tiltrække mus. Når mus kører op af rampen og falder i jordnøddesmør, vil de sidde fast. Hvis du ikke ønsker at bortskaffe levende mus, fyld spanden med vand. Dette vil dræbe mus. Bortskaf spanden når musene har druknet.

Spand Trap

Skær et hul på siden af en 5-gallon spand. Tilføje et lille hul lige under bunden af hullet. Overfor det store hul, skal du gøre et lille hul med saksen. Det lille hul skal flugte med den anden i bunden af det store hul. Fyld spanden med vand i bunden af hullet. Brug træ til at gøre en rampe ind i hullet. En målestok fungerer godt, hvis du ikke har træ. Sørg for at det er stabil nok til en mus til at gå. Snoet en wire bøjle og rette det. Stikke et hul i bunden af en tom dåse sodavand med en skarp saks. Send wire bøjle gennem kan. Balance ledning inde i spanden, ved hjælp af de små huller som støtte. Sørg for det er niveau, således at mus ikke har problemer med at gå på wiren. Bruge ost på rampen til at tiltrække mus. Når mus skridt på kan, de vil miste deres balance, falder i vandet og drukne. Hente mus fra spanden med et lille net og disponere over dem.

Toiletpapir Roll Trap

Bruge et toilet papirrulle til at slippe af mus. Oprette en kort afføring hvor du har set dem i dit hus. Vælg en afføring, at mus kan kravle op. Balance roll på kanten af afføringen. Placere et lille stykke chokolade eller ost for enden af rulle og hænge det over kanten. Sted en spand fyldt med vand under kastet. Når mus går til agn, rullen bliver ubalanceret, som vil få det til at falde ned i spanden. Bortskaffe musene.

Bortskaffelse af mus

Ikke røre en død eller levende mus med dine bare hænder. Brug gummihandsker, bruge en lille net at hente musene, placere dem i en plasticpose og binde det lukket. Læg posen i en plastikpose og binde det så godt før bortskaffelse af mus i skraldet. Til at desinficere containerne, fylde dem med vand og tilsæt 3 spsk af blegemiddel per gallon. Vask behandskede hænder med husstandens desinficering renere eller sæbe og varmt vand. Derefter Vask hænderne med sæbe og varmt vand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com