Hvordan man opbygger en skraldespand Storage Shed

March 2

En papirkurv kan opbevaring skur holder grimme skraldespande ud af kvarteret og street. En opbevaring skur ikke kun holder skraldespande ud af visningen, men holder vandet ud af dem og forhindrer dyr vælter dem og at skabe en rod i gården. Opbevaring skur kan have et gulv eller ej, som pr dine præferencer. Opbevaring skur kan være enhver bredde, længde og højde du har brug for.

Instruktioner

•Klippe på 2-4-tommer bestyrelser og krydsfiner baseret på bredde og højde du har planlagt til din stald.

•Sink cementblokke ned i jorden i en afstand af hver 4 fødder for hver væg, så der er en i hvert hjørne. Lægge en 2 x 4 tommer bord på tværs af blokke. Lægge niveauet på brættet for at se, hvis blokkene er niveau. Hvis de ikke er, grave i jorden under de blokke, der er for høj. Alle blokke skal være plan, før du starter. Kun 2 inches af blokken skal være over jorden. Også bruge asfaltudlæggere for dette trin, forlader pavers oven på jorden i stedet for at grave i jorden.

•Build ramme for gulvet ved at skrue fire 2 x 4 tommer bestyrelser i et kvadrat eller rektangel. Måle pladsen diagonalt fra hjørne til hjørne. Justere efter behov for at være sikker på kvadrat eller rektangel er firkantede off. Sæt 2 x 4 tommer boards løber fra venstre til højre inde i firkanten og hver 6 fod. Disse er gulvet bjælker. Måle igen for at sikre rammen er stadig kvadreret off. Skrue indersiden boards til rammen udefra. Bruge mindst tre skruer til hvert bord.

•Dæk gulvet med ½-tommer krydsfiner. Med hjælp fra en anden person eller to, løfte gulvet på cementblokke.

•Build fire vægge i skuret ved at sammensætte en ramme på samme måde, du bygget gulv, undtagen studs til væggene skal være mere end 18 inches fra hinanden. I væggen med døren, forlade 3½ fødder (for en standard dør) mellem to studs. Måle højden af den prehung dør. Klip et stykke på 2 x 4 tommer bestyrelsen 3½ fod lang. Indsæt "stol" mellem de to knopper på højden af døren. Skrue stolen på plads.

•Sæt en metalindrammet væg på gulvet. Mens to venner holde rammen, skrue rammen i gulvet. Skru to 2 x 4 tommer boards til rammen og køre dem til jorden for at støtte ramme mens du sætte resten af væggene. Sætte resten af væggene på samme måde.

•Skru indrammet vægge til hinanden på hvert hjørne. Placere skruerne ikke længere fra hinanden end 12 inches, arbejder fra bunden op. Skru to 2 x 4 tommer boards til toppen af den forreste ramme over døren. Dette giver taget en drejning.

•Line 2 x 4 tommer boards fra forsiden til bagsiden langs toppen af væggene. Plads i bestyrelserne 16 inches fra hinanden. Forlade et udhæng på 6 inches over forsiden og bagsiden. Tillægge væggene med orkanen stropper bestyrelser.

•Dæk tag med 3/8-tommer krydsfiner. Nail krydsfiner til stivere oprettet i trin 8. Dække krydsfiner med tjære papir. Vedhæfte drop kant til alle fire sider af taget af sømning det til tag.

•Installer helvedesild på taget ved at starte nederst på bagsiden af taget og lagdeling helvedesild fra venstre mod højre på tværs af bredden på taget. Arbejd din vej op til forreste del af taget, overlappende helvedesild på hver række til at oprette et vandtæt tag.

•Dæk de åbne rammer vægge med krydsfiner. Hvis du vil male skuret, caulk sømme i krydsfiner, så sand sømmene flade. Hvis du bruger en anden væg dækker, dække væggene med tjære papir, derefter tilføje din valgte sidespor.

•Fit prehung døren ind i døren. Hvis det er nødvendigt, bruge shims til at sikre døren er niveau. Hvis døren ikke er plan, vil det ikke lukke ordentligt. Søm eller skrue rammen af dør til billede af væggen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com