Hvordan til at opvarme en over jorden Pool med sol

March 2

Hvordan til at opvarme en over jorden Pool med sol

Hvis du og din familie nyde en over jorden pool på din ejendom, så er du sikkert allerede ved, at der er flere udfordringer i at opretholde den. Bare et par kolde dage i træk kan gøre vandet for kold at svømme i. Opvarmning din pool kan hjælpe med dette problem, men kan blive ganske dyrt. Svaret kan være solvarme, som medfører kun upfront omkostninger, fordi den løbende kilde til energi er solen.

Instruktioner

•Dæk din pool med en sol pool dække når det ikke er i brug, især under de tidspunkter af dagen, der får de mest solskin. Solar pool dække vil tiltrække varmen fra solen til din over jorden pool og stoppe varmetab fra fordampning.

•Hold sol pool dække om natten. Sine isolerende egenskaber vil bidrage til at holde varmen, der blev indsamlet i løbet af dagen i vandet hele natten som temperaturen falder.

•Installer solar swimmingpool vandvarmer hvis du vil fordele af solvarmeanlæg, men du er på et budget. Dette er en billigere løsning end en sol vand opvarmningsanlægget system for huset og kan arbejde tilstrækkeligt. Det drejer sig om solfangere, normalt på dit hjem tag, der varme cirkulerende vand og give det tilbage i puljen.

•Figure ud af, hvor stor skal du indsamle solpaneler, som du køber fra en forhandler og er generelt mere end halvdelen af puljen samlede areal. For rektangulære svømmebassiner multiplicere længden med bredde og få firkant feet. Området i en cirkulær pool, som de fleste over jorden pools er, er radius squared gange 3.14 (pi). For eksempel, hvis radius er 10 fod, formere 10 firkant af 3.14 at få 314 kvadratfod. Dette vil hjælpe dig med at størrelse de nødvendige indsamling solpaneler.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com