Sådan Treat svært godt vand

March 4

Sådan Treat svært godt vand

At have et godt giver dig direkte adgang til din husstand vand uden at skulle betale en kommune for det, men det gør også du ansvarlig for vedligeholdelse eller behandling nødvendigheden af godt og vand. Hvis grundvandet din godt trækker fra indeholder opløst mineraler, såsom calcium og magnesium, kan så du ende med hårdt vand. Hårdt vand gør sæbe vanskeligt at skumme; og hvis vandet har høje mineral niveauer, det kan skade rør og apparater samt.

Instruktioner

•Test hårdheden af vandet ved hjælp af en test kit, eller kontakt din county udvidelse office for at have nogen teste vandet for dig. Vandets hårdhed svarer til eller er større end én korn pr. gallon eller 17,1 dele per million (ppm) angiver, at du har hårdt vand, med større resultater viser præcis hvor hårdt vandet er.

•Installer en afkalker på de vigtigste vand linje, der fører ind i dit hjem. Du kan bruge en ionbytning afkalker eller omvendt osmose enhed. Tilslut afkalker til vandlinjen, montere kontrolpanelet for apparatet på væggen i din godt bygning og slutte den til den samme strømforsyning, der står bag den brønd pumpe.

•Test dit vand igen efter afkalker har været i drift i flere dage, ved hjælp af koldt vand for at prøve for at sikre, at du ikke teste vand, der er blevet gemt i vandvarmer siden før skyllemiddel blev installeret. Hårdheden af vandet vil fortsætte med at gå i flere dage og kan synes højere end forventet på grund af resterende skala og mineralforekomster i rørene.

•Installer filtre på vandledninger fodring din vaskemaskine, opvaskemaskine og andre apparater, der bruger vand. Kan du installere en vandhane monteret filter til drikkevand, samt. Disse filtre vil give yderligere rensning af vandet og kan fjerne urenheder, der passerer gennem afkalker.

•Kontrollér alle filtre og salte brugt i skyllemiddel og vand vandfiltre du har installeret på månedsbasis. Erstatte filtre og salte efter fabrikantens anvisninger eller når det bliver klart, at de ikke længere udfører tilstrækkeligt for at holde din godt vand blød og ren.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com