Sådan foretages fejlfinding af en GFCI beholder

March 5

Sådan foretages fejlfinding af en GFCI beholder

Fejlfinding en GFCI beholderen er en enkel opgave, som næsten alle kan udføre med komplet succes. Du ønsker ikke at vente, indtil der er et oplagt problem med beholderen før du kontrollerer det. Du bør tjekke GFCI beholdere hver måned. En GFCI beholder kan miste sin evne til at beskytte dig mod en farlig jorden fejl tilstand mens optræder til at arbejde normalt. Noget du stik i en ikke-fungerende GFCI beholder vil arbejde normalt.

Instruktioner

Bygget af GFCI beholderen i "Test" og "Reset" knapper.

•Tryk på knappen "TEST" på forsiden GFCI beholderen. Knappen "Nulstil" vil affyre ud. At trykke på knappen "TEST" simulerer en jorden fejl tilstand forårsaget af noget, der var tilsluttet beholderen dvs en lille køkken apparat.

•Indstil funktionen Tænd din digital multimeter til AC spænding. Sæt måleren test fører til spænding stikkene på måleren. Indsæt test sonder i slots på GFCI beholderen. Måleren bør angive "0" volt på dens LCD udlæsning. Hvis måleren viser, at der er 110 volt nuværende på GFCI beholderen i sin udløst tilstand, gå til afsnit 2 i denne how-to. Hvis måleren viser, at der er "0" volt nuværende på beholderen, Fortsæt til trin 3.

•Tryk på knappen "Nulstil" på forsiden GFCI beholderen. Test for spænding på beholderen ved hjælp af din digital multimeter. Måleren bør nu vise 110 volt på dens LCD raster. Hvis GFCI beholderen ikke nulstille korrekt, skal du erstatte beholderen med en ny.

Ved hjælp af en GFCI beholder Tester

•Plug GFCI beholder tester i GFCI beholder lige som du ville enhver plug. GFCI beholder tester gør det muligt at simulere en jorden fejl tilstand af den indbyggede i testknappen. At være i stand til at simulere en jorden fejl tilstand er nødvendige når GFCI beskyttede beholderen er en standard beholder, beskyttet af en GFCI circuit breaker. Standard beholdere har ikke den indbyggede i test-reset knapper som en GFCI beholder gør. GFCI beholder testeren har også tre lysdioder, der afhængigt af hvilke ones er belyst, fortæller dig den nøjagtige tilstand af kredsløbet under test.

•Læs lysdioder fra venstre mod højre. Hvis de sidste to er belyst med en "Amber" farve, beholderen er kablet korrekt og fungerer korrekt; Fortsæt til trin 3. Problemer med GFCI beskyttet kredsløb er angivet med følgende LED mønstre. En "Red," "Rav," uoplyste mønster viser, at "Hot" og "Neutral" ledningerne tilbageføres. En "Rød," slukket, "Rav" mønster Angiver, at "Hot" og "Jorden" ledningerne tilbageføres. Alle tre lysdioder i slukket tilstand angiver en åben "Hot" wire. En slukket, uoplyste, "Amber" mønster viser en åben neutral. En slukket, "rav" uoplyste mønster angiver en åben "Jord" wire.

•Tryk på knappen "Test" og alle lysdioderne bør gå ud og forbliver ud, før du nulstiller GFCI protector/circuit breaker.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com