Hvordan at plette en eksisterende beton Patio

03/05/2012 by admin

Hvordan at plette en eksisterende beton Patio

Hvis du er træt af at kigge på at kedelig, grå beton patio, overveje sprucing det op en smule ved at anvende nogle pletten. Ikke kun farvning overfladen gør det ser bedre ud, det vil være let at rengøre og pletten hjælper med at beskytte konkrete fra skader. Du behøver ikke at hyre en professionel til at plette dit konkrete gårdhave. Med de rigtige værktøjer og produkter, kan du give dine konkrete gårdhave en makeover med et par frakker af pletten.

Instruktioner

•Sweep den konkrete gårdhave godt med en kost. Lave nogen revner eller huller i overfladen ved at anvende konkrete patch, efter fabrikantens anvisninger. Skrab fra ethvert skønhedsfejl i beton med en spartel. Bobler i betonen, drypper fra maling og eventuelle andre overflade mangler vil dukke op godt når du anvender pletten, så det er nødvendigt at fjerne dem.

•Fyld en spand med 4 gallon af varmt vand. Tilsæt 1 kop af trinatriumphosphat. Skrub gårdhave med en stiv krat pensel og rengøring løsning. Skyl gårdhave med vand fra haveslangen, så lad det tørre helt.

•Mix konkrete pletten ifølge producentens anvisninger. Hæld pletten i en ren have sprøjte. Haven sprøjten bør plast med ingen metaldele. Mest konkrete pletter er syre pletter og metal kan ændre farven på pletten.

•Ansigt over gårdhave med en støvsuger slange så ingen rester på overfladen før farvning. Støv, snavs og andet snavs får fanget under pletten og forbliver synlige.

•Work fra bagsiden af gårdhave (af huset) mod forsiden. Spray et tyndt lag af pletten jævnt på beton. Arbejde i en skrivemaskine mode, flytte wand af sprøjten fra længst til venstre på overfladen til det yderste højre, derefter fortsætte højre mod venstre. Har en anden person efter bag sprøjten til at skrubbe pletten i betonen med et medium-strittede krat pensel, skrubbe i en cirkulær bevægelse. Gå tilbage over hver række med en let belægning af plet efter det har været skrubbes i at fjerne penselmærker. Lad betonen pletten tørre ifølge producentens anvisninger.

•Rengør gårdhave med en opløsning af 1 gallon af vand og 1 kop bagepulver at neutralisere syren og fjerne eventuelle rester fra overfladen. Bruge en moppe til at skrubbe gulvet, og har din hjælp Følg bag dig med en butik vakuum til at suge op det beskidte vand. Lad den konkrete tørre, rene det én eller to gange med bagepulver løsning. Efter den endelige rengøring, lade patio tør natten.

•Applicer konkret sealer til terrassen næste dag. Hæld sealer i en maling bakke, så brug en maling rulle til rulle sealer på beton. Sætte tre frakker sealer på terrassen, så den kan tørre helt mellem hvert lag. Du kan trygt gå på terrassen, når det sidste lag af sealer er tørret.

Tips & advarsler

  • Bære gammelt tøj, der kan få beskidte samtidig gennemføre konkrete pletten.
  • Tape plastfolie langs huset hvor terrassen lægger. Dette vil forhindre oversprøjtning fra farvning huset. Andre områder eller emner i nærheden bør dækkes, hvis du ikke ønsker plet på dem.
  • Hvis du træder på enhver uneutraliseret områder af gulvet, risikerer du at forlade sko aftryk i pletten.

Relaterede artikler