Sådan ændres et køkken lys

May 24

Sådan ændres et køkken lys

En måde at give dit køkken en øjeblikkelig ansigtsløftning er at ændre de lamper. Når du vælger lys til dit køkken, overveje mængden af lys, som du har brug for og tror om hvad lys ville binde dit køkken stil eller indretning. Koordinere armatur med temaet, periode, farver og andre accenter i dit køkken, såsom hardware på din frysere. Matcher deres type af metal--messing, krom eller jern vil hjælpe giver køkkenet et koordineret udseende.

Instruktioner

•Klippe magt til at køkkenet lys armatur, der bliver erstattet på sikring eller hammerens boks. Flip breaker til positionen "Off", eller Fjern sikringen.

•Fjern den eksisterende køkken-lampen ved at fjerne dækslet til loftet med bistand fra en skruetrækker eller boremaskine, og frakoble ledningerne i den eksisterende lampen fra de hårde ledninger i loftet. De fleste ledninger er forbundet med wire nødder, som blot twist ud. Afsat det gamle stativ.

•Saml den nye køkken lampen ifølge producentens anvisninger. Strip 5/8 tommer af isolerende tarmene ud enderne af den nye armatur ledninger med et par af wire strippere at eksponere kobbertråde inde.

Hæng den nye lampen fra elektrisk boks i loftet. Tilslut Armaturet er ledninger med loft ledninger, matchende som ledninger. Den hvide armatur ledning forbinder til hvide hus-tråd; sort armatur ledning tilsluttes sort hus wire; den nøgne kobber eller grønne ledning tilsluttes en grundstødning skrue. Proppe ledninger i det elektriske felt og vedhæfte den nye armatur cover til loftet sikkert med en skruetrækker eller bore.

•Drej den vigtigste magt levering breaker tilbage på, eller geninstaller sikringerne i sikringsboksen. Drej lyskontakten at teste den nye køkken lys armatur.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at erstatte en lys stativ uden at slukke elektricitet på sikringsboksen eller breaker. Blot at dreje rummets lyskontakt til "Off" position ikke er tilstrækkelig--elektricitet vil stadig være i live og strømmende til armaturet.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com