DIY flydende Pier Dock

March 9

Opbygge en flydende pier dock kan være gavnligt for mange årsager, især hvis bredden er usædvanlig dyb eller bunden er fuld af kampesten eller tyk muck. I første omgang kan en Flydedok synes at være en nem gør det selv projekt. Men der er mange overvejelser, som bør tages i betragtning, når man bygger en flydende pier dock.

Vigtige faktorer

En flydende pier dock er en dockingstation, der er frit svævende, men stadig knyttet til kysten. Men i modsætning til andre molerne eller dokker, der er en grænse i størrelse og form til et flydende pier dock. Dette bør tages i betragtning ved opbygning af en flydende pier dock. Ellers din dock kan være for tung og ikke flyde ordentligt, forårsage skader på omkringliggende elementer eller vask.

I nogle tilfælde skal du muligvis en større pier men du skal også bruge en Flydedok på grund af hyppige ændringer i vandstande. I dette tilfælde, bør du overveje looping sammen flere mindre flydende moler for at forhindre dock fra at være alt for store eller synkende. Du kan følge havnen sammen ved hjælp af en heavy-duty nylonreb til at forhindre vand fra forværrede rebet og mister dele af flydedokken.

Også bestemme højden skal du mellem toppen af vandet og toppen af det flydende dæk. Hvis du planlægger at bruge din flydende dæk til svømning eller små både som kanoer eller kajakker, så vil du kun kræve en højde mellem otte og 12 inches. For større både anbefales højere flydende dæk, der er mellem 12 og 16 inches i højden. Generelt, enhver større højder over 16 inches er normalt anvendes til kommerciel sejlads.

Valg af materialer

Materialer til at bygge en flydende molen kan være ekstremt dyre. Købe dock flåd alene kan køre flere hundrede dollars og endda i tusindvis af dollars. Nogle virksomheder vil tilbyde en rabat, hvis du køber alle materialer fra dem. I nogle tilfælde kan rabatten stadig betyde højere omkostninger end at købe materialer gennem flere forskellige selskaber.

Hvis du ikke køber dine materialer direkte gennem et selskab, der har specialiseret sig i vand-baserede projekter, kan andre faktorer spiller ind. For eksempel, selv om det kan være billigere at købe træ på din lokale hjem forbedring butik, vil du også skal købe fugemasser for at forhindre vand i hurtigt at spise gennem dock. Du kan med fordel bruge hårde træsorter, der ikke suge så meget træ, teak, eg eller skrap ahorn og undgå bløde træsorter som fyr eller cedertræ. Men teak kan koste væsentligt mere end andre. I stedet kan køber fugemasser og følge op med regelmæssig vedligeholdelse hjælpe forlænge levetiden af træ.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com