Hvordan du udskifter Andersen vindue dele

March 10

Uanset hvilken type vindue er i dit hjem, i sidste ende en del af det vil gå dårligt og skal udskiftes. Det kan synes let at erstatte disse dele, men for at få den nøjagtige erstatning for et vindue, Andersen, bestille det direkte fra Andersen eller besøger en række online forhandlere, når du har identificeret den korrekte del. Andersen gør dele specifikke til deres produkt og generiske dele vil ikke arbejde. Følg disse få enkle instruktioner til at erstatte din Andersen vindue dele og have det til at virke som ny på ingen tid.

Instruktioner

•Locate en del på det vindue, der skal udskiftes. Inspicere det at se, hvad problemet er, og hvis hele del behov erstatter eller blot en del af det.

•IDENTIFY type og model af vindue du har. Hvis vinduet glider op og ned, det er dobbelt hang og hvis det bevæger sig side til side, det er en skyder. Windows, krank ud er casement vinduer og vinduer, der kan skrues op fortelt windows.

•Find Andersen dele katalog på webstedet Andersen og Find delene til dit særlige vindue. Find dit vinduestype, rulle ned og kigge efter den del, som skal udskiftes. Når fundet, Skriv nummeret ned på et stykke papir.

•Opkald Anderson efter at finde en del eller gå til alle online detailhandler, der sælger Andersen vindue dele for at bestille det nødvendige stykke.

•Fjern gamle del og installere det ved at følge producentens instruktioner, der følger med del.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com