Hvordan at rengøre Rust Off tæppe

July 6

Rust pletter er ikke smuk uanset hvor de forekommer. Og når de ender på dit tæppe, de er især irriterende og vanskeligt at fjerne--mere så end mange andre tæppe pletter fordi rust er et organisk stof, dannes, når vand på metal forårsager oxidation. Rengøring rust off tæppe er noget, der skal gøres med en stor omhu for ikke at skade løber. Enhver prøvningsmetoder, du bruger i en inconspicuous er af dit tæppe på forhånd, og være parat til at bruge mere end én metode til helt fjerne pletten.

Instruktioner

•Tillad rust pletten tørre grundigt hvis det er en ny plet. Mens pletten ikke må sidde for længe, rust skal være tør for at begynde fjernelsesprocessen med.

Anslag dysefastgørelsen Skrab på rust pletten med en smør kniv, være omhyggelig med ikke at beskadige gulvtæppet. Lirke ud så meget af rust som muligt uden at trække gulvtæppet.

•Mix om en tsk af ikke-alkalisk rengøringsmiddel i en kvart koldt vand (varmt vand sætter pletter). Forsigtigt dup område med en ren klud eller svamp flere gange. Hvis pletten ikke synes at være løfte fra efter blotting i omkring fem minutter, skal du prøve en anden metode.

•Mix et strejf af salt i en lille sprayflaske fuld af citronsaft. Spray blandingen på pletten. DUP pletten med en ren klud eller svamp som du gjorde med vand og opvaskemiddel.

•Pour hvid eddike på pletten hvis alle andre metoder mislykkes. Eddike kan efterlade en stærk lugt, men det er fremragende til at fjerne rust pletter. Tillad eddike i, og derefter duppes område med koldt vand. Hvis al i de ovenfor metoder mislykkes, kan det være nødvendigt at kalde en professionel Tæpperens selskab.

Tips & advarsler

  • Hvis du kalder en professionel renere, Sørg for de specialiserer sig i rust pletter. Traditionelle tæppe rengøringsmidler virker ikke nødvendigvis på rust pletter.
  • Test hver metode, du vil bruge på et område tæppe, der ikke vil blive udsat, hvis tæppet er beskadiget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com