Hvordan kan jeg slippe af sorte myrer i mit hus?

March 14

Hvordan kan jeg slippe af sorte myrer i mit hus?

Sorte myrer er fælles husstand skadedyr, især om sommeren. Sort myre problemer kan heldigvis løses uden for meget besvær. Der er masser af foranstaltninger kan man fjerne de eksisterende myrer fra din husstand og sørg for, at de holde sig væk, når de er væk. Mens opgaven ikke ligefrem svært, kan det vise sig tricky, hvis du ikke er sikker på, hvad de sorte myrer er tiltrukket i dit hus eller hvordan de er at komme.

Instruktioner

•Hold dit hus rense, især i køkkenet. Sørg for der er aldrig krummer på tællerne og at papirkurven er taget ud ofte. Vakuum dagligt at udsende truer vibrationer og også fjerne ethvert muligt krummer eller andre attraktioner.

Uddelingen alle mad containere så de er air tight. Selv hvis dit køkken er pletfri, vil myrer stadig kunne fornemme en kartoffel chip taske, der kastes kun lukket.

•Følg nogen stier af myrer at se hvor de kommer fra. Find alle revner på indersiden af huset hvor myrerne kommer igennem, og forsegle dem med caulk.

•Walk omkring omkredsen af dit hus og bruge caulk at forsegle nogen yderligere sprækker eller åbninger.

•Flyt alle møbler fra vægge og spray en indendørs-venlige insekticid rundt om hele indersiden af dit hus. Sørg for, at hvert værelse får sprøjtet så at alle myrer, der forbliver inde vil omkomme.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com