Tøjvask Tips for sure håndklæder

March 20

Tøjvask Tips for sure håndklæder

Håndklæder kan blive sur for en række årsager, men så snart du begynder at mærke en lugt fra dine håndklæder, det er vigtigt, at du får dem vasket hurtigst muligt, således at grim lugt ikke stick. Der er nogle praktiske ting du kan gøre for at sikre, at enhver sure håndklæder, skal du muligvis er gendannet til deres tidligere fluffy og frisk.

Vask

Før du begynder at vaske håndklæder, er det godt at have dem lægges i blød i varmt vand i ca 10 minutter med op til 2 tbs. af bagepulver tilsat vandet. Når 10 minutter er gået, dræne vandet fra blød og starte belastningen med varmt vand. Tilføje en normal mængde af vaskemiddel til vask og lad den køre normalt indtil skylles cyklus.

Skylning

Når din vaskemaskine hits skylning, åbne låget og tilføje 1/2 kop hvid eddike til det rene vand. Dette vil bidrage til at slippe af enhver resterende sur lugt og vil også bidrage til håndklæder fnug i tørretumbleren. Efter tilsætning af eddike, lukke døren og tillade vask til slut normalt.

Tørring

Sætte håndklæder i tørretumbleren for omkring 30 minutter eller indtil de er halvvejs tør. Hænge dine håndklæder ud til tørring på en træ rack eller tørresnoren er færdig. Denne proces bør tage kun 3 til 4 timer, som håndklæderne bør ikke mere end fugtig, når du henter dem fra tørretumbleren. Den friske luft vil bidrage til at helt slette ekstra spor af sur duft fra dine håndklæder. Hvis du er i stand til at hænge vasketøjet udenfor, kan du tørre dem normalt i tørretumbleren, men prøve at tilføje et par ekstra tørretumbler ark ind i blandingen, hvis du ønsker dine håndklæder til at være ekstra frisk.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com