Hvordan at rengøre lædermøbler, der er jordslåede

03/21/2012 by admin

Hvordan at rengøre lædermøbler, der er jordslåede

At finde meldug på dine lædermøbler er en nedslående erfaring. Denne grøn, hvid eller endda brun svamp vil vokse hurtigt på læder, der er efterladt fugtig for en længere periode. Fjerne meldug hellere før end senere, så det ikke sprede. Læder--kan selvom holdbart materiale--blive beskadiget nemt hvis ikke renset ordentligt.

Instruktioner

•Mix en hjemmelavet meldug remover. Fyld en ren, Tom sprayflaske med lige dele varm vand og sprit.

•Spray meldug pletter med en moderat belægning af løsningen. Tør ned læder med en fnugfri hvide klud til at fjerne meldug. Skifte til en ren klud, som man bliver snavsede og anvende mere alkoholopløsning efter behov.

• Lad lufttørre helt ude af direkte sollys læder. Hvis du kan, slå en ventilator i loftet eller Placer en fritstående fan til at hjælpe med tørring af læder.

•Hvis enhver meldug rester, bland en del mild opvaskesæbe, sadel sæbe eller bakteriedræbende/svampedræbende sæbe og to dele vand i en spand. Bruge dine hænder til at blande sæbe og vand, indtil tyk sæbeskum har dannet. Tør ned den mugne læder med en fnugfri klud og sæbe sæbeskum. Gå over området med en fugtig klud til at fjerne enhver sæbeopløsning, så lad læderet lufttørre.

Tips & advarsler

  • Anvende en læder balsam til møblerne efter fjernelse meldug for at genoprette enhver fugt tabt under renseprocessen.

Relaterede artikler