Hvordan man laver foret Rod Pocket gardiner

03/22/2012 by admin

Et hjem uden gardiner gør næsten det føles som om der mangler noget. Gardiner tilføje varme og farve til et hjem. Du kan gøre enhver stil gardiner i alle farver til at matche indretningen af alle rum i dit hus. Rod pocket gardiner er let at lave og tager meget lidt tid og syning erfaring. Rod pocket tillader dig at hænge gardiner uden at se søm fra en traditionel curtain med en stang casing. Et ekstra stykke af foring gør forskel med foret rod pocket gardiner.

Instruktioner

•Measure længden af din windows ned til hvor du ønsker gardiner til at hænge. Tilføje seks inches. Måle bredden af dit vindue (holde i sind er den nødvendige måling for et gardin panel).

•Klippe stof og foring stoffet til de nødvendige målinger. Skære et ekstra stykke af foring stof, der måler fire inches lang og fire inches kortere end bredden af dit panel for rod pocket.

•Klap under rod pocket stof halv tomme rå kanter. Brug benene til at holde på plads og sy rundt i kanten.

•Center rod pocket stykke på bagsiden af foring 2 inches ned fra toppen. Sy kun på tværs af toppen og bunden af rod pocket stykke tilknyttes foring. Tilbage søm på enderne til at sikre lomme til foring. Sørg for at lade enderne åben, så du kan let slide i gardinstang.

•Lay et panel af din draperier stof, højre side op på en stor, flad overflade. Top med et panel af foring stof med rod pocket vender nedad. PIN sammen på toppen og to sider. Sy omkring de tre sider, forlader 3 inches på hver side på bunden kanter at give mulighed for separate hemming. Drej gardin højre side.

•Trim 2 inches off foring i bunden af panelet så at foring ikke vil vise under gardinerne. Fold stoffet af foring under halvdelen tommer og igen en anden halvdelen tommer til hem det separat fra tæppet. Brug benene til at holde på plads og sy lige over. Gentag med gardiner til at fuldføre din rod pocket gardiner.

Tips & advarsler

  • Vask og tør både tekstiler for at forhindre fremtidige svind i vævet stof. Foring stof vil have mere af en tendens til at skrumpe.
  • Justere din stang lomme foring, hvis det er nødvendigt at matche bredden på din gardinstang. Disse retninger er for et gardin road, der måler to til tre tommer bred. Skære foring stof til rod pocket lidt bredere end de fire inches, hvis din gardinstang er mere end tre inches lang.

Relaterede artikler