Gør det selv køkkenbordet reparation

03/22/2012 by admin

Alt hvad du gør i køkkenet begynder på dine bordplader. Dagligvarer får sat på dem, skolemad er lavet og måltider er tilberedt. Over tid kan din laminat bordplader begynde at se kedeligt og uinteressant. Chips og revner gøre køkkenbordet ser ældre end det er. Der er nogle ting, du kan gøre for at bringe livet tilbage i din laminat bordplade.

Små Chips

Små chips er let repareres med laminat pasta. Pastaen kommer i mange farver, og du kan blande farver til at matche din bordplade. Tage nogle sprit og rense området godt. Med en spartel, Påfør pastaen ligeligt over tilhugget område. Lad det har sat 24 timer før arbejde i området.

Små ridser

Sommetider bruger mennesker tilfældigvis køkkenbordet som en hurtig skærebræt, efterlader små ridser. Disse kan let fjernes med en laminat polsk. Polske er tilgængelig i de fleste isenkræmmere. Anvende det med en ren fnugfri klud og buff ud. Det er bedst hvis du gøre det hele køkkenbordet på én gang. Du kan også bruge bil polsk og citron olie på samme måde.

Peeling laminat

Hvis laminatet er begyndt at skræl op, kan du reparere den med kontakt cement. Når det er peeling i et område, kan du komme til, bare løfte den op og anvende cementen til undersiden af laminat og toppen af tælleren. Tryk på fast og placere en tung genstand på det i et par timer.

Hvis laminatet sker for at være peeling fra midten af køkkenbordet, som en boble, skal du varme køkkenbordet. Placer et håndklæde over området boblede og bruge et strygejern til at opvarme området. Varmen vil genaktivere limen. Når du har området opvarmes, placere en tung genstand på det og lade det være uforstyrret i 24 timer.

Repair laminat kant

Det meste af tiden, hvis en laminat kant skal repareres, er det bedre at blot udskifte kanten. Tag den gamle kant med en spartel. For at gøre processen hurtigere, bruge en hårtørrer til at varme limen en lille smule. Med den gamle laminat off, sand området glat. Sprede en fugemasse på overfladen og vedhæfte det nye stykke af laminat. Tryk nedad, som du vedhæfter for at sikre, at ingen luft er fanget mellem laminatet og overfladen.

Relaterede artikler