Hvordan installerer jeg en fremskridt Fan universelle lys Kit?

March 23

Installere et fremskridt Fan universelle lys kit kan gøres på cirka 20 minutter. Denne artikel omhandler specifikt fremskridt Fan Universal belysning Kits No. 2642, No. 2643 og No. 2647. Det gælder dog at 99 procent af alle tilgængelige loft fan lys kits. De eneste forskelle er form, stil og antallet af pærer. Selv med forskellene lægger de alle samme måde. Tilføje lys kits til loft fans kan ændre udseendet af et helt rum, hvilket gør det ikke kun mere æstetisk tiltalende, men også tilføjer mere lys.

Instruktioner

•Drej off afbryder eller fuse kontrollere dit loftsventilator for at sikre ledninger til at håndtere. Find og løsne de tre skruer, der holder på forsiden på det laveste niveau af loft fan. De er placeret omkring siden af dækslet til jævnt fordelt. Løsne skruerne nok for dækslet for at spinde. Én skrue kan ikke har slots og skal fjernes helt. Twist dækslet mod uret at line op skruer med den lodrette riller så trække det lige ned til at fjerne den.

•Tag plast stikket beliggende i midten af dækslet. Tryk de to små plast tappene på indersiden af omslaget sammen og trække stikket fra anden siden. Fjerne møtrikken og spændeskive fra lys kit gevind rør hvor ledningerne kommer ud.

•Sæt ledninger ind i hullet i dækning hvor du fjernet plastik stik med cupped side af dækslet vender væk fra lys kit. Tråd dækning på lys kits gevind rør med uret, indtil det er stramt. Skub skive derefter møtrikken over ledningerne fra de gevindskårne rør, og spænd møtrikken.

•Holde den lys kit op til ventilatoren hvor du fjernet dækslet. Vedhæfte den hvide ledning fra blæseren til den hvide ledning fra lys kit. De fremskridt, der er fan har hurtig-connect ledninger, der kun behøver at blive skubbet ind i hinanden. Andre typer af lys kits har wire nødder på ledningerne til forbindelsen. Vedhæfte den sorte (eller blå) ledning fra fan til sort (eller blå) ledning fra lys kit.

•Skub ledningerne i et sted, hvor de ikke vil blande sig, når du vedhæfte dækslet (nu knyttet til lys kit af threaed rør) tilbage til fan. Line up slots i dækslet med skruer og skub dækslet tilbage på. Twist den lys kit og dække med uret indtil skruerne er for enden af den vandrette del af slidsen. Sætte i skruen, at du var nødt til at fjerne så stramme alle tre skruer.

•Sæt din glas dækker på det lys kit med skruerne forudsat. Sætte din pærer og slå circuit breaker eller fuse til loft fan tilbage på.

Tips & advarsler

  • Vente med at sætte dine glas covers og pærer i indtil du har installeret den lys kit, således at du har betydeligt mindre vægt til at holde, mens du foretager dine forbindelser.
  • Sluk altid magt til kredsløbet, når du arbejder med elektriske ledninger.
  • Selvom kits kaldes universel, vejledningen anbefaler kun ved hjælp af modeller af kits opført med loft fan modeller P2500, P2501, P2503, P2521, P2523 fremstillet af Chien Luen industrier (Zhongshan) Ltd.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com