Kan du damp rene en Futon?

March 23

Futons er meget populære til brug i hjemmet i værelser, kids værelser og undertiden i stuen. Madrasserne er lavet af bomuld med skum inde, og er solide og langtidsholdbare. Til sidst, folk vil spilde flydende eller mad på dem, og bruge en damp renere fungerer godt til at rense madras og selv træ eller metal ramme.

Hvordan Steam Cleaners arbejde

Damprensere kommer i forskellige størrelser. Alle funktion ved opvarmning af vand for at oprette damp, som derefter bruges til at rengøre og desinficere. Da de kan hjælpe med at fjerne vira, skimmel og støvmider, er de meget nyttige i hjem, hvor nogen har allergi. De bruger også ikke nogen skrappe kemikalier, bare vand opvarmes til at producere damp. Der er håndholdt damprensere til brug i hjemmet. De kan arbejde med en futon madras. De fleste giver cirka en time af damp, så må du gerne savn en refill at gøre begge sider.

Rengøring af madras

For at rense en futon madras, skal du lægge det fladt på nogle plader eller plastfolie. Det er en god idé at bruge gummihandsker. Du har brug at rense begge sider ved hjælp af en mild opløsning af vand og blegemiddel i din steam cleaner. Du kan fugte hele madrassen ved sprøjtning eller sponging løsning på det og derefter bruge damp renere at gå over alt på den ene side.

Det kan være lettere, hvis du opdeler madrassen i sektioner (tredjedele eller kvadranter) og rengøre en sektion ad gangen. Derefter vende det om og gentage denne proces på anden siden. Når du er færdig, kan du lægge det fladt på rammen og lad det tørre helt. Dette kan tage noget tid og du kan lade den sidde udenfor i solen for at tørre. Hvis du har en futon cover, køre det gennem vaskemaskinen og tørretumbler og sætte det tilbage på madrassen, når det er tørt.

Rengøring rammen

Du kan bruge damp renere på rammen også hvis du ønsker at desinficere det. Damp er sikkert for ethvert træ, som har en finish på det, men ikke for ufærdige træ. og det er fint for metal. Det er en god idé at tørre din ramme ned først med en blanding af vand og blegemiddel. Hvis det har siddet i en garage, vil du sørge for at fjerne enhver spindelvæv samt eventuelle insekt æg, der kan have indsamlet på det.. Derefter køre damp renere over hele rammen, og sørg for at rengøre hængslerne og forbundne dele. Når begge dele er tørre, sætte dem sammen og du vil have en futon næsten så god som ny.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com