Hvordan at tage sig af vandplanter

03/24/2012 by admin

Planter, der vokser i og omkring organer af vand kaldes vandplanter og er opdelt i fire kategorier: opstået planter, fuldt neddykkede planter, flydende planter og alger. Lotuses og åkander er to velkendte vandplanter, der ofte findes i nabolaget damme. Disse typer af planter kan dyrkes og plejes nemt i både damme og vand haver med lidt at ingen indsats.

Instruktioner

•Følg kørselsvejledningen til din specifikke vifte af vandplanter. Du skal plante det i ordentlig størrelse container til at begrænse muligheden for udtynde eller re potning på et senere tidspunkt fra at bruge en pulje, som var for lille. Bruge en 1-tommer lag af ært grus til at dække jorden i container til at holde fisk eller andre vandlevende fra at komme ind i jorden og ødelægger plantens rødder. Stå krukker på undersøiske afsatser eller platforme til at holde dem på passende dybder. Dybder på mindst 8 inches er ideel til de fleste vandplanter; konsultere retninger for dit specifikke anlæg.

•Kontroller dine planter med jævne mellemrum for rådnende eller døende rødder. Disse rødder vises mørk brun og halte, mens deres sunde kolleger bliver stiv og bleg i farve. Fjern eventuelle sådanne rødder, da de kan rådne under vand og forurene vandet og andre planter. Også fjerne eventuelle blade, der ser sygelig eller gul i farven.

•Fertilize akvatiske planter ved hjælp af en 5-10-5 kombination gødning når en måned under den voksende sæson for din specifikke planter. Der er akvatiske plante gødning tabletter til rene og bekvemme befrugtning under vandet. Følg anvisningerne på bagsiden af pakken for at undgå- eller overfertilizing.

•Tjek for næringsstof mangler ved at se bladene af planterne. Hvis anlægget har en jernmangel, vil bladene blive sprødt og bleg, mens en kaliummangel vil forårsage pinholes i ældre blade, der bliver større med tiden. Calcium mangler vil forårsage blade til at vride eller bøje og har gule kanter. Blade med visne kanter og døde tips kan have en kobbermangel.

•Trim blade og rødder af de tropiske akvatiske sorter før den første frost i sæsonen. Når trimning er gjort, re pot anlægget i en mindre beholder, og holde det i enten et akvarium tank eller andre lignende beholder. Giv disse planter masser af lys og holde temperaturen på 68 grader Fahrenheit.

•Overwinter planter ved at fjerne dem fra vandet og gemme dem i en stald eller garage for sæsonen. Den overvintre placering skal have konstante temperaturer, der ikke overstiger 50 grader Fahrenheit. Afbrød enhver døde blade og stilke, og placere containere i plastikposer til at bidrage til at bevare fugt. Vandplanter med jævne mellemrum i løbet af vinteren at undgå udtørring af jorden.

Relaterede artikler