Hvordan at fastsætte en Køkkenvask Sprayer, der ikke vil Spray

March 26

Dræn, der kommer med en sprøjte udlæg bruge en omskifter stykke i den vigtigste vandhane forsamling, der styrer strømmen af vand til vasken tuden eller til sprøjten. Omskifter, som valve stængler eller patroner, vil i sidste ende bære og kræve erstatning. Hvis du ikke kender mærke eller model af vandhanen i vasken, tage den gamle omskifter med dig til en VVS-levering butik og udvælge en præcis udskiftning.

Instruktioner

•Twist begge vand shut-off håndtag under vasken med uret med dine hænder. Hvis der ikke er nogen håndtag under vasken, lukke husets vigtigste afspærringsventil, normalt placeret i kælderen eller i nærheden af gaden. Åbn sink hane for at frigive noget vand i linjerne.

•Sæt et håndklæde over vasken afløb til at forhindre, at droppe dele ned åbningen. Afslutte en klud omkring dekorative hætten sidder over tudens base at beskytte finish.

•Clamp en rørtang på den fælles landbrugspolitik og drej den mod uret indtil fælles landbrugspolitik kommer ud. Indsæt kanten af en bydel i rillen på toppen af vandhanen diverter, placeret lige under den dekorative hætten. Drej mod uret kvartal til FN-tråd diverter inde i vandhanen.

•Grab omskifter med kæberne af nåle-næse tænger, derefter løfte diverter lige op og ud af vandhanen. Dække tråde på den nye diverter med blikkenslager er tape, så tråd nye diverter i vandhanen ved at dreje med uret.

•Sæt kanten af en fjerdedel i notch øverst på nye diverter og drej det med uret, indtil du føler modstand. Tråd af dekorative hætten på vandhanen, så cover hætten med dugen og bruge en rørtang til at stramme hætten, indtil du føler modstand. Tænd for vandet til vandhanen tilbage og teste hane og sprøjten, på udkig efter lækager.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com