Sådan Beskær et frugtesløst pæretræ

03/28/2012 by admin

Pæretræer gøre store værftet træer, fordi de fortsat små og vokse hurtigt. De er hårdføre og kan vokse i mange forskellige klimaer og miljøer. En ting, mange mennesker ikke kan lide om pæretræer er rodet frugt de kan producere. Der findes flere sorter af pæretræer, som er forgæves. De giver de samme fordele som frugter pæretræer, men med ingen rod. Beskæring dem er en enkel proces. Træerne beholde en bestemt oval figur på deres egen, men årlig beskæring hjælper træet forbliver sund og stærk.

Instruktioner

•Prune træ i efteråret. Dette er den bedste tid for beskæring, fordi dækslet blad er sparsom og det er muligt at se grenene klart. Det giver også træet nogle tid til at vokse tilbage og forberede sig på at bud igen i foråret.

•Klippe lager grene, der forringer den ovale form. Frugtesløse pæretræer normalt vokse ikke meget ud af denne figur, men lejlighedsvis en gren vil vokse for høj og ændre formen af træet. Beskære en gren, der ser ud af form.

•Klippe lager filialer, der er overfyldte sammen. Identificere de største centrale gren, der vokser lodret direkte fra stammen. Skæres i halve filialer, der vokser i samme plan eller retning som den centrale afdeling.

•Fjern alle grene, der rører større grene. Skåret væk de grene, der kommer inden for seks inches af de største grene. Skåret væk filialer, der er døde eller døende. Hvis der er nogen skadedyr knyttet til filialer eller rot på en gren, skære dem væk så godt.

•Fjern de fleste grene, der ikke vokser på en 45 graders vinkel fra stammen, hvis muligt. Lodrette grene er ikke så stabil som vandrette grene. De mere vandrette grene et træ har, jo sundere træet bliver. Pæretræer tendens til at vokse mere lodret end vandret, så ved beskæring væk nogle af de lodrette grene, træet bliver stærkere.

Tips & advarsler

  • Beskære frugtesløse pæretræer kun i løbet af efterår eller tidlig vinter. Træet behøver nok tid til at producere bladknopper før foråret til at vokse ordentligt.
  • Ikke skære alle grene til den samme længde. Dette vil skade væksten af træet, samt se grimme.

Relaterede artikler