Sådan installeres en Diagonal bruser sengehest

March 29

Sådan installeres en Diagonal bruser sengehest

Grab barer eller sikkerhed rails installeret i brusere og kombination bøtter og brusere er en glimrende måde at beskytte dine kære eller ældre forældre fra en glide eller falde - men kun hvis de er installeret korrekt. Gelaender giver en følelse af sikkerhed og sikkerheden for de badende, men vælge gelaender, der opfylder nogle vægt og installere ifølge producentens anvisninger og retningslinjer for optimal effektivitet.

Instruktioner

•Vælg længden og stil af grab bar du ønsker i din brusekabine. Fælles længder til gelaender og Gribehåndtag for brusere og kombination badekar og brusere omfatter ADA-godkendt HL, GL og HQ serien, spænder fra 12 til 48 inches i længden.

•Vælg typen materiale du ønsker din sikkerhed bar konstrueret af, der omfatter krom, PVC-rør og rustfrit stål. Vælge diagonal sikkerhed barer, også kendt som 90-graders vinkel barer, der er rustfri og godkendt af den amerikanske handicap forening når det er muligt. Montering af flanger bør komme med sikkerhed rail kit.

•Mark placering af vertikale pigge i væggen ved hjælp af en stud finder og en markør, stykke afdækningstape eller kridt blyant.

•Hold sikkerhed bar inde i brusenichen i den position du ønsker og markere med kridt blyant, markør eller stykke afdækningstape, sikre at skrue point linje med knopperne du har fundet tidligere. Hvis de ikke gør det, ændre placeringen af sikkerhed bar indtil de gør.

•Sæt en lille bore bit for at hånd bore at starte hullerne til dine skruer. Bruge carbide eller diamant spids borehoveder til at bore gennem vægfliser. Undgå brud flisen ved at placere en brik i afdækningstape direkte over den tilsigtede hul placering og markerer punktet med en markør. Drive drill ved lav hastighed at gradvist bore hullet.

•Monter en bruser sengehest ved hjælp af anker skruer, hvis en af skruen peger i hver ende af grab bar kan monteres i den faktiske stud. Isæt en skrue i et af punkterne skrue i den øverste ende af sengehest og stramme halvvejs. Din skruer skal være mindst 1 tommer lang så tilstrækkeligt bære vægten af en 250-lb. voksne, eller mere, afhængigt af modellen og mærke af sengehest, du har valgt.

•Sæt en skrue ind i et af punkterne skrue på den nederste ende af skinnen, placere i en vinkel, du foretrækker, og som sikrer hver ende vil forankre ind i en mur stud. Spænd skruen halvvejs. Hvis du er tilfreds med placeringen, fortsat stramme alle skruer.

•Test sengehest ved hjælp af din egen vægt. Forstå bar og bogstaveligt hænge fra det. Hvis det budges, selv lidt, du muligvis geninstallere, ved hjælp af ankre i din skruer eller længere skruer.

Tips & advarsler

  • En glide eller faldende person skaber mere kraft end nogen blot hængende sikkerhed jernbane eller grab bar til at teste dets styrke. Hvis baren bevæger sig selv lidt, er det ikke sikkert nok at potentielt bryde fremdrift eller falde af en glider individuelle.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com