Hvordan man opbygger en brugerdefineret Grill

March 29

Hvordan man opbygger en brugerdefineret Grill

Havegrill er liv i udendørs om sommeren køkken, gør det muligt for afslappede måltider nydes med familie og venner i baghaven. Ved hjælp af en grill bliver dobbelt så behageligt, hvis det er en DIY job, og det har den ekstra fordel af at dine venner og naboer misundelig, når du siger "jeg gjorde det selv." At gøre en brugerdefineret grill kræver ikke faglige kvalifikationer, lige så længe du kan prøve din hånd på murerarbejde.

Instruktioner

•Sæt din metal grill plade på jorden hvor du ønsker det skal være, når grillen er færdig. Arealet bør være konkrete, flisebelagt, asfalterede eller anden ildfast og niveau. Spore omridset af siderne og bagi grillplade på jorden med en blyant eller et stykke kridt---det er skitse til din grill murstensvægge.

•Tør-lå en række af mursten omkring de tre sider af metal grill du spores, for at få en god pasform til din mursten---de bør være fordelt omkring ¼ tommer fra hinanden til at tillade af mørtel. Fjerne den tør række af mursten, så Bland din mørtel som mørtel fabrikantens anvisninger.

•Lay en linje af mørtel mursten omkring to lange og en mursten bredt, så fure midten af mørtel linje med spidsen af murske---mørtel bør være omkring ¼ tommer tyk i bunden af en fure, og omkring ½ tommer tyk på siderne af fure. Angiv den første mursten i sted, efter det mønster, du angiver i de tørre lå. Smør i slutningen af en anden mursten med mørtel, og sæt den på plads abutting den første mursten. Indpasses mursten ned i mørtel og fjerne overskydende der squishes fra siderne.

•Throw en anden linje af mørtel, furede og lægge mursten på samme måde, indtil den hele første række grill vægge er fuldført. Kontrollere, at toppen af mursten alle selv bruger niveau---Tryk ned enhver mursten, der sidder for højt, og tilføje lidt mere mørtel under mursten, der sidder for lavt.

•Build væg op på samme måde, svimlende mursten leddene for at øge den grill styrke. Brug halv klodser til at kompensere for de forskudte samlinger i alternative ender. Skær en mursten i halve ved maerkning punktet med en blyant eller kridt, derefter placere mursten mejsel over dette punkt inden jeg giver et stærkt ramt med en kølle, som vil bryde mursten. Ren off nogen små, ujævne kanter med mejslen før du indstiller den halve mursten på plads.

•Lay mursten indtil du nå 1 fod høj, kontrol med niveauet, som du går. På dette tidspunkt, sted tre mursten på enten side, og to på bagsiden vender indad, således at halv mursten bredde stikker ind i midten af grillen---det vil danne en kant, som du kan glide metal grillplade på. Gøre en afsats på hver anden række i mursten for de næste 2 fødder i højde, så du har flere hylder for at justere din grill.

•Rengør mørtel linjer på grillen ved at udglatte dem med udgangen af murske---dette bør ske, mens mørtlen er stadig smidig, men noget hærdet. Skrabe væk eventuelle overskydende mørtel, så glat mørtel på en lidt indad vinkel til slut de brugerdefinerede grillplads. Lad kur i tre dage.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge grill kul, snarere end et bål, indsætte en metal risten i den laveste af mursten hylder og lys din kullene oven på risten.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com