Sådan hånd bestøve Pawpaw træer

04/01/2012 by admin

Den største frugttræ indfødte til USA, pawpaw kan vokse op til 20 fod med blade op til 12 inches lang. Melontræsfrugter er en mørk-farvet blomst med en aromatisk frugt, der kan være en udfordring for at vokse fordi bierne ikke er tiltrukket af dem. Hånd bestøvende kan være nødvendigt at undgå de typiske bestøvere som ådsler fluer og bananfluer, som begge ikke er behagelig gæster i enhver have.

Instruktioner

• Indsamle frisk pollen fra støvknapper af en blomst ved hjælp af en lille kunstners pensel. Støvknapperne er beliggende på spidsen af støvdrager, der er i en klynge på pawpaw. Støvknapperne bør være løs og brun i farven, og pollenkorn skal vises som små beige partikler, når de er modne. Pollen er kun accepteret af en anden pawpaw blomsten af en anden sort fra en anden genetisk forskellige træ.

•Aftør pollen ind på det modne stigmatisering af en anden blomst. Stigmatiseringen er beliggende for enden af pistil, som er stigende fra midten af støvdrager. Stigmatiseringen er modne og klar til at modtage pollen, når spidsen af de hunlige befrugtningsorganer er grøn, klæbrig og blank.

•Undgå bestøvende for mange blomster, som dette kan understrege pawpaw træet og kan skade nogle af lemmer fra vægten af for meget frugt, og resultere i mindre frugt.

Tips & advarsler

  • Tag de blomster, som du har bestøvet for at evaluere resultaterne af din indsats.
  • En vatpind er også en effektiv måde til overførsel af pollen i stedet for en kunstners pensel.

Relaterede artikler