Hvordan man kan sætte en garageport tilbage på sporet

08/06/2013 by admin

Hvordan man kan sætte en garageport tilbage på sporet

Et fælles problem med garageporte er, at de går af sporet fra tid til anden, som kan være et særligt irriterende problem, når vejret er dårligt eller du er i et kapløb. Garageporte få en masse brug, som er en af de primære årsager til problemet. Garageporte, ligesom alt andet med bevægelige dele, kræver periodiske vedligeholdelse. Dørene operere ved hjælp af en fjeder og kabel system, som lægger et stort pres på alle delene. Kombinationen af foråret spændinger og kabler kræver også, at du udvise ekstrem forsigtighed, når du arbejder på en garageport. Være metodiske og slid beskyttende gear.

Instruktioner

•Find kilden til problemet. Før du forsøger at løse problemet, lære den oprindelige årsag til problemet. Sørg for, at sporene godt forankret til væggen. Tjek for skader eller buler i sporene. Brug en plan for at se hvis sporene er korrekt justeret. Hvis sporene ikke er niveau eller er ude af trit, løsne spor seler og tappe justering med en gummihammer. Kontroller, at sporene er ren og smurt.

•Kontrollér betingelser af fjedrene. Spændingen i foråret system er hvad åbner og lukker døren. Springs kan bryde, rust og i sidste ende blive løst.

•Locate hvor rullen poppet ud af sporet. Åbn døren mens du holder rullen mod banen. Det punkt, hvor rullen er nærmeste banen er sandsynligvis det punkt, hvor det sprang sporet. Brug en gummihammer til at trykke på kanten af rullen tilbage i sporet. Hvis dette ikke virker, gå videre til næste trin.

•Løsn montering plade og justere vinklen på valsen med den plade, som kræver at du åbner døren helt og lindre foråret spændinger ved at afbryde oplukker. Løsne monteringspladen uden at fjerne den. Placere valsen tilbage i sporet. Stram skruerne.

•Double tjekke alt. Kontroller, at alle de løse dele er strammet. Opmærksomme på skruer og hængsler. Kontrollere foråret spænding.

Tips & advarsler

  • Garageporte er under en stor spænding. Vær meget forsigtig og ikke haste. Det er en god idé at spørge nogen til at hjælpe dig.

Relaterede artikler