Træer af Texas Gulf Coast

April 2

En bred vifte af træer, der vokser langs Texas' Gulf Coast, men flere typer er mere almindelige end andre. Mange af træerne vokse godt i tørre områder såvel som steder med mere fugt.

Texas Persimmon

Texas persimmon træ, også kaldet den mexicanske Kaki, sort persimmon eller chapote, er generelt 10 til 15 fod høje, men nogle har været kendt for at nå 35 fod. Funktionerne tree lys grå til hvid bark, med en pink lag nedenunder, udsættes når barken flager. Træer Kaki frugt er spiselig, når blød.

Mesquite

Mesquite er måske bedst kendt som et træ, der anvendes for grilling fødevarer. Træets blomster er en kilde til honning og frø bælg give papirmasse, pattedyr spiser. Mesquites kan vokse, hvor de fleste afgrøder ikke fordi deres rødder går så dybt som 50 til 60 fødder på jagt efter vand, ifølge Encyclopedia.com.

Live Oak

De vandrette grene af live oak kan nå en diameter på op til 100 fod. Løvfældende træer vokse i en lang række betingelser og typisk nå højder på 40 til 80 fod, ifølge Winter Park Live Oak fond. Live oak kan ikke nå frem til fuld størrelse i tørre områder.

Huisache

Også kaldet sweet acacia, er huisache en lille løvfældende træ med dybt gule blomster. Træet vokser op til 30 fod høj med mørk grøn flagrende blade og bønne-lignende bælg.

Deodar cedertræ

Deodar cedars nå modne højder på 40 til 50 fod, med modne spreder af 30 til 40 fod. Disse stedsegrønne træer har rødlig-brun opretstående kogler, der er 3 til 4 inches lang. Bladene af deodar-ceder starter ud som blå-grå, men drej til mørk grøn, som de bliver ældre.

Cottonwood

Cottonwood vokser 60 til 100 fod høj med modne spreads på 60 til 100 fod. Diameteren af cottonwood kufferter kan nå 5 eller 6 fødder. Træerne vokser hurtigt og kan leve i op til 100 år, med en gennemsnitlig levetid på 70 år, ifølge CheyenneCity.org.

Bald Cypress

Bald cypress træer nå modne højder på 30 til 40 fod, men forbliver relativt slank med modne spreads på kun 10 og 12 fod. Deres bark er rødbrun og deres kanyle-lignende blade kan blive brune i efteråret. Frugten vokser som 1.5 til 3.5 cm kegler.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com