Sådan fjerner kokosnødder fra træer

April 2

Sådan fjerner kokosnødder fra træer

Kokosnødder er tilgængelige i departementet råvarer i de fleste købmandsforretninger, men juiciest, mest velsmagende kokosnødder findes på toppen af træerne. Når en kokosnød er løsrevet fra træet i længere tid, begynder det at tørre ud. Kokosnødder på træet indeholder søde, nærende vand, og revner en åben er en ideel måde at tilfredsstille din tørst, når tilbringe en varm dag på stranden. For at få kokosnødder ned, skal du klatre til toppen af træet.

Instruktioner

•Anbring selv foran træet. Placere et ben på hver af træets sider. Wrap den ene arm rundt om træet og placere din hånd på bagsiden af stammen.

•Sæt din anden hånd på brystet niveau og presse det mod stammen foran dig. Hoppe på træet og tryk på dine fødder mod stammen.

•Brug dine arme til at trække dig selv op i bagagerummet, og bruge dine fødder til at få momentum. Hoppe op trunk, flytte begge fødder på samme tid. Om nødvendigt stoppe klatring når du ønsker at hvile.

•Strømforbrug i standby på palmer, der har et andet lag af palmer under dem, når du når toppen af træet. Twist hver kokos for at fjerne den fra træet, og derefter kaste den til jorden nedenfor. Hvis du ikke kan stå på håndfladerne, holde dig på plads på stammen med den ene arm og bruge din frie hænder til at fjerne kokosnødder.

•Få ned fra træet af indpakning jeres armene omkring stammen. Flytte en arm på tid, som du klatre ned i bagagerummet. Holde dine ben i den samme stilling, som da klatre op. Du behøver ikke at flytte benene. Tillad dine fødder til at trække ned siderne af stammen til at bremse din afstamning.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis fjerne dine sko for at få et bedre greb på en træstamme.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com