Instruktioner om at erstatte en skive på en Delta enkelt håndtag brusebad

April 3

Delta enkelt håndtag brusebad vandhaner bruge to skiver, samt en metalkugle forsamling og to kilder, til at styre strømmen af både varmt og koldt vand gennem vandhanen. Over tid, enten eller begge dele i skiver, samt den bold forsamling og fjedre, vil slides og tillade vand at passere gennem vandhanen når vandhanen ikke er aktiveret, forårsager dryp, som vil stige over tid. Ved at erstatte skiver, fjedre og bolden forsamling, kan du stoppe dryppende.

Instruktioner

•Luk det vigtigste vand ventilen i huset før du forsøger at fjerne dele af vandhanen. Åbn en anden hane i huset for at sikre vandtryk i VVS er borte.

•Fjern den midterste knap på vandhanen håndtag og tilbage ud skruen beliggende nedenfor. Træk i håndtaget mod dig til at fjerne det fra vandhanen forsamling.

•Anvend en skruenøgle til at vride låsemøtrikken placeret bag vandhanen håndtaget mod uret. Forstå metal bar del af samlingen bolden, og træk den direkte ud af vandhanen.

•Fjern skiverne i gummi og fjedre fra vandhanen, med en pincet. Coat udskiftning skiver, fjedre og bolden forsamling med blikkenslager er fedt, og derefter placere dem i hane i den samme retning, de gamle dele havde.

•Udskift den bevarer møtrik på vandhanen forsamling, og spænd den med skruenøgle. Skub justeringshåndtag tilbage på vandhanen, og spænd på fastholdelsesfaktorer skrue og derefter erstatte den plastik hætte. Åbn den primære vandventil i huset.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com