Tøjvask Tips til Fading

April 6

Alle tøj og sengetøj har potentiale til at falme i vaskeriet. Mørk og farvestrålende elementer har tendens til at være værst, når det kommer til fading. Efter Tøjvask retningslinjer vil hjælpe med at mindske chancen for tøj ved at forsvinde i vask. Artikler af tøj har potentialet til at falme under vask, tørring og lagring.

Adskille Tøjvask

For at holde farver fra at blegne på hinanden i vaskemaskinen, indlæser gruppe af vasketøj efter farve. At sætte som farver sammen bidrager til at sikre de mørkere farver ikke falmer på de lysere farver i belastning. Adskille lyse farvede, mørke og hvide tøj i forskellige Tøjvask laster. Nye røde og navy farvet tøj har en høj risiko for Falmende farve de første par gange vaskes, så være særligt opmærksomme på disse emner. Også ved at gruppere tøj efter farve, er individualiserende vaskemiddel og tilsætningsstoffer for hver belastning lettere.

Etiketter

Læs pleje etiketter på hvert element af tøj. Mange elementer, der mister farve i vask kræver vask i koldt vand. Varme og varmt vand forårsager tøj til fade hurtigere end koldt vand. Drej t-shirts med silketryk vrangen ud for at hjælpe med at mindske chancen for at udskrive fading.

Rengøringsmiddel

Brugen af særlige vaske-og rengøringsmidler med til at mindske fading. Nogle fabrikanter fremstiller specielle sæbe for at stoppe sort og mørk navy tøj fra at blegne i vaskemaskinen. Undgå vaskemidler med blegemiddel additiver til mørk farvet tøj. Omhyggeligt læse etiketter på pletten flyttefirma. Test produkt på et lille område på indersiden søm af varen at kontrollere fading eller blegning potentiale.

Solskin

Undgå langvarig udsættelse for solen. Solen svinder hurtigt stof. Hvis linjen tørring tøj, plader og håndklæder, overvåge hvor længe hænge varerne på linjen. Windows i skabene, at opbevare tøj og sengetøj også tillade solen til at falme farver. Hænge blinds eller gardiner til at hjælpe med at lukke solen ud af skabet.

Sort peber og eddike

Tilføj en tsk sort peber til belastning af vasketøj i vaskemaskinen. Sort peber hjælper farver blive lyse og nedsætter sandsynligheden for, at varer fading under vask. Ud over regelmæssige vaskemiddel, tilføje en kop hvid eddike til vask. Eddike hjælper tøj bevarer sin farve. Eddike lugt skyller ud i løbet af hvidvaskning.

Cyklus valg

Vaske tøj med fade potentielle på en blid cyklus. En håndvask eller sarte cyklus er bedst på grund af den blide agitation. Line tør elementer eller kaste dem i den elektriske hårtørrer på et lufttørre cyklus. Mindre varme eksponering for stoffet er bedst at forhindre falmning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com