Hvordan at dyrke orkideer i sten

April 10

Orkideer hører til de største planter familie i verden, med 600 slægter og 30.000 forskellige arter. Disse potteplanter gøre godt i en husstand, der tilbyder den rette blanding af lys, fugtighed og ernæring. Orkideer kræver løs, luftige grundlaget for deres rødder at ånde, og så ikke kan vokse i sand jord. Gartnere vælger nonsoil fundamenter som sphagnum, vermiculite og grus, som løbe hurtigt og give plads til rodvækst. Når du vokser orkideer i fonde såsom grus, skal du øge din gødning for at give orkideer tilstrækkelig ernæring.

Instruktioner

•Forbered gryder for orkideer. Brug 4 - til 6-tommer gryder med afløbshuller til at give orkideer hurtig dræning og afbalancere deres høj, kraftig vækst. Vask grus til at skylle støv ud, og derefter udfylde hver pot 3/4 fuld af grus.

•Sæt hver orkidé root system i sin gryde, på toppen af grus. Flyt pærer over at sidde mod siderne af gryder for støtte og give nye pærer og rødder plads til vækst.

•Pour ren grus over hver rodsystem at fylde gryder og sikre beplantninger. Pat gruset ned fast, men vær omhyggelig med ikke at bryde eller beskadige rødderne.

•Sæt orkideer i steder, hvor de får lys og temperaturer passer til deres udvalg. Dette kan variere fra lys til moderat skygge og konsekvent varme temperaturer for at køle natten temperaturer.

•Kapacitet orkideer kun når grus tørrer. Giv dem 2 inches vand dengang og aldrig fyld gryden med vand. Orkidé rødder rådne og dø, når de sidder i vandet i længere tid. Skræddersy din vanding tidsplan til din voksende region og sæson.

•Når orkideer i grus med afbalanceret, nærende vandopløselige 1-1-1 eller 20-20-20 gødning. Bland gødningen på 1/4 af producentens anvisninger til at fortynde det, og derefter hæld blandingen i potter til vand og foder orkideer. Feed orkideer hver to til fire uger, især i dette fundament, der besidder lidt ernæring.

Tips & advarsler

  • Skifte til en høj-fosfor ernæring som 10-50-10 i efteråret eller Hvornår orkidé har nye vækst at tilskynde orkidé blomstrende.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com