Pleje, beskæring og befrugtende et egetræ landskab

April 10

Pleje, beskæring og befrugtende et egetræ landskab

Unge egetræer, der er hjemmehørende i deres placering er tolerante over for miljø, hvor de har udviklet. Gennem årene har de tilpasset nedbør, varme, kulde og vind som de udsættes regelmæssigt. Ældre egetræer er dog ikke så tolerante over for ændringer i deres miljø. Egetræer kræver ikke samme vanding, befrugtende og beskæring pleje som de fleste landskab planter. Får de ordentlig pleje, kan egetræer i landskabet give års naturlige skønhed.

Instruktioner

•Sæt et lag af muld under baldakinen af træ til at dække overfladen af jorden. Opret et lag af fin muld, op til 4 inches dyb, rundt om træet, men væk fra stammen. Undgå store bidder af muld, som beholde for meget vand i rodsystem af eg, forårsager root rot.

•Undgå over vanding området omkring et egetræ. Rødderne af et egetræ rækker langt ud over dens baldakin. Denne rod beskyttelseszonen, som er typisk 1 1/2 gange størrelsen af baldakinen, bør stå i sin naturlige tilstand. Træets lavvandede rodsystem sender dybere vandrette rødder til at støtte det store træ og adgang til vand. For meget vanding af overflade jord kan svække denne rodsystem.

•Plant kun indfødte skygge-tolerant planter, der foretrækker tør jord under træets baldakin. Plant dem mindst 10 fod fra stammen af træet. Vand kun nok til at løse de nye planter i jorden og derefter når det er nødvendigt. Undgå at plante blomster, jorden dækker eller græs, der kræver regelmæssig vanding under egetræer.

•Fertilize kun hvis løv bliver bleg eller plettet. Bruge en gødning med kvælstof og anvende en lys dosis én gang i løbet af vækstsæsonen. Native egetræer kræver typisk ingen gødskning. Mulching under baldakinen eliminerer behovet for yderligere befrugtende, da træ barkflis leverer tilstrækkelige næringsstoffer til jorden.

•Prune eg træer kun i hvilende vintermånederne. Fjern kun døde eller syge grene eller live lemmer, der er strukturelt usunde og kan udgøre en fare. Ikke skære ned mere end 10 procent af levende lemmer til at undgå at svække træet. Undgå tyndere så mange lemmer at tidligere indvendige grene kan blive beskadiget ved overdreven udsættelse for vind eller sol. Overdreven beskæring kan føre til ny vækst, der er udsat for meldug, som vil være til skade for en fortsat sund vækst af træet.

•Undgå bane eller dyrke områder inden for træets beskyttende rodzonen. Dette område bør stå uforstyrret at undgå skader på eg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com