Hvorfor er mit porcelæn flisegulv ridser?

April 11

Hvorfor er mit porcelæn flisegulv ridser?

De fleste hårde gulvbelægninger er modtagelige for ridser. Og disse sorte scuff mærker er ikke bare grimme, men også vanskeligt at rengøre. Scuff mærker på porcelæn fliser er især stædig, fordi de bosætter sig i tusindvis af bittesmå kapillærer på overfladen af hver flise. For at spare dig selv en masse skrubbe hovedpine, nødt du til at finde ud af hvad ridser dit gulv og holde mærkerne fra viser i første omgang.

Sko

Mørk hårde såler sko og sneakers efterlader små bidder af sig selv bag når folk gang hen over gulvet. Disse scuff mærker er lang, sort og koncentreret og fælles trafikken områder. For at fjerne scuff mærker fra sko, tage dem ud før du gå tværs over gulvet. En lang indtastning mat eller kurv vil give dig og dine gæster et sted for at sætte deres sko når de ind i huset.

Møbler

Benene på bunden af mange møbler har sorte fødder. De er designet til at forhindre slid på ben eller bunden af stykket. Men når du flytter dem på tværs af porcelæn flisegulve, de efterlader scuff mærker. Og jo tungere varen, jo dybere scuff mærke. For at forhindre problemet, sætte filt møbler puder eller coastere--findes på mange store kasse eller møbler butikker--nedenunder benene på dine møbler. De vil holde dem fra ridser og gøre dem lettere at bruge.

Hjul og legetøj

Noget med sorte hjul eller en sort bund kan efterlade scuff mærker. Holde øje med eventuelle sandsynlige syndere, når de rejser på tværs af dit gulv. Hvis du bemærker scuff mærker, forsøge at undgå at køre dem på tværs af porcelæn flisegulv. Bære lettere varer over gulvet. Rulle tungere varer over en runner eller transportere dem over gulvet på en dolly med lys-farvede hjul.

Ren Scuff mærker

Selv med årvågenhed, du kan ikke altid forudsige og styre alle scuff mærker hele tiden. Når ridser sker, er det godt at have scuff-rengøring værktøjer ved hånden til at rense varemærkerne, før nogen ser dem. Neutral gulv renere og en grov skrubbe svamp eller børste børste vil hjælpe dig ren ridser mærker fra kapillærerne af porcelæn fliser. Du kunne også prøve at bruge en kommerciel rengøring Viskelæder til hurtigt Skrub ud de genstridige varemærker.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com