Hvordan man opbygger en entre linned skab

04/13/2012 by admin

Hvordan man opbygger en entre linned skab

Linned skabe er en velsignelse for hjem opbevaring, især til boliger med mere end et soveværelse og eksponentielt for boliger med hyppige gæster. Gemme dine ekstra sengetøj i en bekvem beliggenhed hurtigt gør op for udgifter til bygning af linned skab gennem tidsbesparelse og øget brugervenlighed skifte sengetøj. Hal linned kabinetter skal ikke være for dybt, som de har brug at give adgang med swingende døre men ikke hindre bevægelse i gangen. De forskellige dimensioner af det linned skab kan flyttes nemt til at opfylde de specifikke behov i rummet.

Instruktioner

•Arrange to 1/2-af-12-af-60 tommer boards parallelt med hinanden på den arbejdende overflade. Placer disse bestyrelser, som vil være linned skab side boards, stå på deres lange, tynde kanter omkring 2 fødder fra hinanden.

•Tryk på et 1/2-by-12-by-24-inch bord mod ét sæt bestyrelsens side slutter således at de udvendige kanter af den nye bestyrelse i linje med udvendige flader af side bestyrelser. Bores 3 huller gennem den nye bestyrelse, som vil være den øverste bord af kabinettet, og ind i hver side bord, for i alt 6 huller. Bore 2-tommer træ skruer gennem disse huller til bestyrelserne i fællesskab.

•Gentag med en ekstra 1/2-by-12-by-24-inch bord i anden enden af side bestyrelser. Vedhæfte board med 2-tommer træ skruer til at gøre det nederste bord af kabinettet.

•Laveste 1/2-by-24-by-61-inch krydsfiner plader over toppen af det samlet ramme og justere de forskellige kanter for at sikre de rette. Bore et hul gennem krydsfiner, som vil være det bageste bestyrelse linned skab, hver 12 inches og ind i indramme nedenunder. Skubbe 2-tommer træ skruer i hullerne og spænd dem med en boremaskine.

•Klik over den forsamlede kabinet ramme og holdning et 1/2-by-2-by-24-inch bord på tværs af rammen langs nederst kant, så at dens kanter i linje med de udvendige kanter af side bestyrelser og bunden board. Bore 1 hul gennem bestyrelsen, som er den forreste base bestyrelsen, og i hver side bord. Bore 6 jævnt fordelte huller gennem den forreste base bestyrelsen og ind i bunden bestyrelsen. Sæt 2-tommer træ skruer i disse huller, og vedhæfte boards til hinanden med en boremaskine.

•Indstil to 1/2-by-12-by-59-inch brædder på tværs af rammen åbning til at tjene som de to døre. Position 4 side-mount kabinet hængsler langs siderne af hver dør og side bord. Markere de huller, som skal være boret for hængsel skruer og bore dem. Fastgør hængsler til side bestyrelser og døre med 1/2-tommer træ skruer i disse huller.

•Hold en 1/2-by-12-by-23-inch hylde bord i kabinettet i en ønskede hylde placering. Markere hver side bord i denne højde, så bor 2 huller i hver side bord på dette niveau. Udfylde hullerne med pløkker og indstille hylde bestyrelsen på pindene. Gentag denne procedure for hver ekstra hylde behov.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten af linned skab for øget holdbarhed og et ensartet udseende.
  • Tilføje knapper eller låse til kabinettet efter behov.
  • Lad ikke børn til at klatre ind i kabinettet eller klatre på hylderne, som de kan vælte eller knække enhed, potentielt forårsager skade.

Relaterede artikler