Sådan bruges Clorox blegemiddel til at chokere en Pool

April 13

Sådan bruges Clorox blegemiddel til at chokere en Pool

Klor er føjet til pools til sanitære formål og at forhindre, at forurenende stoffer, såsom alger vokser. I modsætning til konventionelle visdom er den primære årsag til chokerende, eller superchlorination, ikke at forstærke denne effekt, men snarere til at fjerne de organiske forbindelser kendt som kloraminer, som er de sande skyldige bag tunge klor lugt og irritation. Siden Clorox blegemiddel, så længe det har ingen andre tilsætningsstoffer, er stort set det samme stof (natrium hypochloride) som klor bruges i puljer, det kan tjene som en effektiv substitut. Forskellen ligger i procentdelen af tilgængelig klor: flydende pool klor indeholder typisk 12,5% tilgængeligt klor, mens Clorox blegemiddel er normalt omkring 6% procent.

Instruktioner

Beregning af hvor meget klor at tilføje

•Brug en DPD kit eller en teststrimmel, stoerrelsen af kombinerede klor i vandet. Du skal bruge ca 10 gange beløbet af frie klor til at fjerne den. For eksempel, hvis du har 1 ppm af klor, skal du tilføje 10 ppm af tilgængelige klor.

•Multiply antallet af gallon i puljen af 8.34 til at bestemme, hvor mange pounds af vand er i poolen.

•Divide 1.000.000 af de svar, du fik i trin 2, til at bestemme, hvor mange dele pr. million at 1 pund af klor vil repræsentere i det særlige pulje.

•Divide nummer 10 over svar fra trin 3. Dette er, hvor mange pounds af tilgængelige klor vil du tilføje for at få 10 ppm.

Ved hjælp af Clorox for at chokere poolen

•Indstil hvor meget Clorox, du vil bruge ved at dividere antallet af pounds af tilgængelige klor skal du tilføje (trin 4 fra ovenfor) med procentdelen (i decimal form, fx.12,.06, etc.) af tilgængelige klor i det produkt, du vil bruge.

•En gallon af standard flydende klor (12,5% tilgængeligt klor) giver meget tæt 1 pund af tilgængelige klor. For eksempel hvis du bestemme, at du skal tilføje 1 pund af tilgængelige klor og dit Clorox indeholder ca. 6%, så du bliver nødt til at tilføje 2 gallon. Hvis du 3% Clorox, så du vil tilføje 4 gallons af det.

•Følg den samme procedure for at tilføje Clorox som du normalt ville gøre med en standard klor pool produkt. Sikre ligelig fordeling ved at tilføje produktet gradvist i løbet af en omsætning.

Tips & advarsler

  • Brug kun Clorox duft fri, da tilsaetningsstoffer vil afbryde pool kemiske balance. I en udendørs swimmingpool, udføre behandlingen efter solen er nede, da unstabilized klor hurtigt forsvinder i sollys. Mulighed for mindst fire til seks timer for overskydende klor og biprodukter af første reaktion at aflive i luften før du genoptager brugen.
  • Undgå hud- og øjenkontakt med ufortyndet produkt. Følg de samme forholdsregler og håndtering procedure, som du normalt gør med klor produkter.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com