Hvordan opbygger jeg en spisestue Booth?

August 28

En spisestue standen kan tilføje skønhed til dit køkken eller spisestue og kan bygges for en relativt lav pris. Spisning kabiner kan bygges ud af køkkenskabe eller sleben træ såsom ahorn, birk, eg eller kirsebær. Type af træ du vælger vil afhænge stærkt på dit budget. Oftentimes, vil folk bruge køkkenskabe købt fra en close-out butik eller discountbutik.

Køkkenskab kabine

Oprette et design, der passer til den plads, du ønsker at opbygge standen. Du skal beslutte, om længden af bænken.

En af de nemmeste måder at fuldføre dit projekt er med køkken frysere. Mange butikker sælger tæt-out køkken frysere, der er drastisk reduceret. Køkkenskabe kommer i mange forskellige træsorter, hvoraf den ene vil sandsynligvis matche dine eksisterende indretning. Sørg for at vælge træ, der vil matche den tabel, du bruger.

Et andet positivt aspekt ved køkken frysere er, at du kan vinkle kabiner passer til figuren i tabellen med lidt besvær. Hvis dit bord er rund, så har træ skæres til at passe vinklen af tabellen og vedhæfte kabinetter i en cirkulær mode.

Fire til seks køkken frysere er som regel nok til at konvertere til en kabine. Du vil gerne købe et ekstra kabinet pr. booth til at oprette de opretstående sider i hver ende. Vælg frysere, der er ca 2 1/2 fod til 3 1/2 fod høje. Hvis du ikke vil bruge spisestuestole, vil så du købe nok produkt til to dining kabiner.

Du vil gerne holde dørene knyttet samt hylder indeni. Disse hylder er fantastisk til opbevaring og gøre standen mere holdbare ved at tilføje støtte.

Hvis du vil oprette en plads kan du bruge krydsfiner, som er den samme længde og bredde af skabene. For at gøre det let på dig selv, bare tage målinger til enhver tømmer værftet og bede om at få krydsfiner skæres til den størrelse, du har brug for. Der er normalt ingen gebyr for dette, og det sparer dig tid og penge ved at have en professionel cut.For at bidrage til at skabe en følelse af privatlivets fred med spisning standen, kan du tilføje delvis opretstående sider på begge ender af bænken. Normalt 2 til 3 fødder høj vil tilføje nok privatlivets fred, og denne opgave udføres nemt ved at tilføje et stykke træ fra dit køkken frysere. Dette stykke kan skære fra siderne af kabinetterne og fastgjort ved hjælp af 2-tommer skruer.

Find nogle skum er 1/2 tommer til 1 tommer tyk og overholde det krydsfiner med kvalitet lim. Når limen tørrer, wrap din plads i dit foretrukne stof og bruge lim og små negle til at sikre stoffet til træ. Vær sikker på at pænt wrap alle sømmene.En anden måde at oprette er polstrede sæder at male krydsfiner og kø bænken med lange komfortable puder.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com