Sådan finder du en tapet mønster Over 7 år gamle

April 14

Sådan finder du en tapet mønster Over 7 år gamle

Der er noget om vintage dekorationer i dit hjem, der giver det, at ekstra smule åleglat og charme. Uanset om du ønsker at finde noget lidt retro eller på markedet for tapet, der er virkelig vintage, er vigtigste at kigge i de rigtige steder. Selv om at finde dette tapet mønster, der taler bedst til dig og supplerer dit hjem kan være trættende, er det absolut umagen værd.

Instruktioner

•Browse din lokale antik butik eller loppe marked. Mange af disse butikker give et væld af hjem varer at vælge imellem, herunder tapet. For at reducere den tid at søge, bede ejeren af butikken eller kabine hvis de har nogen tapet.

•Visit eBay eller en anden online-auktion hjemmeside. Disse typer websteder giver mulighed for nem søgning, så hvis du leder efter en bestemt tapet mærke eller stil, dette er en glimrende mulighed.

•Prøv en hjemmeside som Wallusa.com eller Secondhandrose.com hvor de sælger ophørte tapetmønstre. Disse sites giver en lang række ældre wallpapers på discountpriser og er ofte en god kilde til at gå til, hvis du har brug for til at dække en stor vægplads.

Tips & advarsler

  • Være tålmodig når man ser ældre eller udgåede wallpapers. Også stille masser af spørgsmål. Nogen kan være i stand til at guide dig i den rigtige retning, selv hvis de personligt ikke har hvad du leder efter.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com