Kombination afløse Manipulation teknikker

04/17/2012 by admin

Kombination afløse Manipulation teknikker

Kombination låser holde dine værdigenstande sikkert uden at du skal holde styr på en nøgle. I teorien, kan kun personen med kombination kode låse en kombination afløse. Der er flere metoder til at manipulere en lås og få det åbne, dog afhængigt af låsen, nogle er mere effektive end andre. Erfarne Låsesmede bør kunne gøre kort proces med en kombination afløse.

Krakning

Almindeligvis kendetegnet i film, handling af "krakning" en kombination sikker eller lås indebærer langsomt dreje låsen og enten lytter eller følelse ændringer i layoutet af tumblere inde. Forskellige lyde og fornemmelser fortælle Låsesmed om hvilke numre åben tumblere, og som ikke gør noget, at tillade ham at finde ud af kombinationen. Hvis en lås åbnes via denne metode, vil der ingen synlige skader på låsen.

Bruger svaghed

Den svageste del af en kombination afløse er ejeren. Mange mennesker skrive ned vigtige kombinationer og adgangskoder og undlader at holde disse oplysninger sikret, giver nem adgang til koden, der åbner en lås. Derudover kommer alle kombination låser og kombination pengeskabe med en standard kombination fra producenten. Hvis en lås ejer undlader at opdatere koden, er alt du behøver at gøre køre gennem standard kombinationer.

Strukturelle kompromis

Pengeskabe og låse er meget sikker, men nogle gange skal brydes. Død af en slægtning, tab af tasten kombination eller kode og andre tilfældige begivenheder kan tvinge ejere til at søge hjælp hos en Låsesmed eller safecracker. Hver sikker producent offentliggør en liste over "drill punkter" eller svage steder, i sikker. Låsesmede bruge denne information til at bryde pengeskabe. Ved en kombination afløse er låsen normalt stærkere end materialet låsen beskytter. For eksempel, er det lettere at bryde træ omkring en lås på en stald, end det er at bryde låsen.

Relaterede artikler