Hvordan til at trimme Hemlock træer

04/19/2012 by admin

Hvordan til at trimme Hemlock træer

Hemlocks (Tsuga heterophylla) soar op til 200 fod i vestlige himmel. Du kan identificere dette evergreen af dens flade, kort nåle og den modne træ mørke, dybt furet bark. Ligesom de fleste nåletræer, hemlocks modstå tørke og tåler dårlig jord; hårdfør og selvforsynende, de kræver lidt vedligeholdelse, og faktisk trives på omsorgssvigt. Være sikker på du har en god grund til at beskære dit hemlock før du afhente din sakse; i modsætning til løvtræer erstatter nåletræer ikke vækst. Kloge gartnere tror to gange før hver snip af denne ubarmhjertige træ.

Instruktioner

•Prune hemlocks mens de er i dvale. Slutningen af vinteren til slutningen af efteråret er bedst, hvis du bor i et klima med kolde vintre.

•Brug værktøjet passende trimning. Vælg værktøjet afhængigt af diameteren af filialen at være trimning. Klippe grene med en diameter på under 1/2-inch med sakse, fra 1/2-2 inches med beskæring sakse og større grene med en beskæring sav.

•Prune off døde eller syge grene. Dette forhindrer gren-faldet skade i kraftig vind eller under tunge sne.

•Trim tilbage meget kanterne af den yderste vækst af træet for at fremme mæthed. Hemlocks få en flush af ny vækst når trimmet, så det er bedst at beskære når de er mindre aktive.

Relaterede artikler