Et hjem organisation tjekliste

April 23

Et hjem organisation tjekliste

Lige som at have en tjekliste, når rengøring din hjem er nyttigt, kan at have en tjekliste til at organisere dit hjem være til stor hjælp så godt. Din checkliste bør have fem primære måder at bo organiseret: placere ting i de rette steder; donere uønskede elementer; genbrug; smide ting væk; og tilføje ting som kan være nyttige i at få organiseret.

Forstuen

Din forstuen kan blive rodet, fordi folk kan ubevidst hænge en frakke, hvor det ikke hører, eller gæsterne kan forlade noget bag, som en paraply. Pænt sted ting, der findes i din forstuen i en opbevaring rack. Hvis du ikke kan finde ejer af noget du finder i din forstuen eller finder du ting, du ikke længere bruger, donere dem til velgørenhed. Genbrug eller smide bunker af gamle aviser, junk mail og magasiner. Smidt væk noget, som du finder der ikke er i god stand. Tilføje mere lagerplads for at hjælpe dig med at bevare overblikket, såsom kurve eller sengebåse, en tavle eller en kork bord.

Opholds- og spiserum

I nogle boliger, opholds- og spisestuer bruges ofte og derfor kan blive rodet over tid. Sætte pejs værktøjer, pyntepuder, tilbehør og fjernbetjeninger hvor de hører hjemme. Organisere stole i leve- og spiselokaler, som ikke er i det rette sted. Donere gamle møbler og tilbehør, der tilføjer at rod. Genbruge gamle blade i din stue. Smidt væk noget, der er brudt eller i dårlig tilstand, såsom en brækket stol eller en gammel lampe eller tæppe. Tilføje en medier opbevaring opbevaring i din stue eller en buffet tabel med oplagring i din spisestue at holde tingene organiseret.

Soveværelser

Begynde at organisere dit soveværelse ved at placere ting, hvor de hører hjemme, såsom sko, tøj, legetøj og bøger. Donere noget, at du ikke bære, sengetøj, som du ikke længere bruger eller bøger og legetøj, som du ikke ønsker. Genbrug eller smide papir i dit værelse, som du finder i dit skrivebord eller skuffer. Smide øreringe og sokker med mangler hjælpere, brudte legetøj, bøger med manglende sider og tøj, undertøj og sko, der ikke længere kan være slidte. Tilføje ekstra sko, skab og under-seng opbevaring i rummet for at hjælpe dig med at bevare overblikket.

Køkken

Tilbagevenden ting i dit køkken, der kan være tilbage på tælleren, som en blender, brugte retter, der hører hjemme i opvaskemaskinen, en kaffemaskine og en rulle papir håndklæder, til deres rette steder. Donere noget, som du ikke bruger, herunder kogebøger, flere køkkenredskaber, gadgets og gamle plader, gryder, pander og glasvarer. Smide ting, der er brudt og ikke kan repareres. Genbruge nogle af tingene i dit køkken, plastflasker og glas. Slippe af med mad containere uden låg, udløbet mad og kuponer og gamle svampe. Holde dit køkken pænt med en genanvendelse station og skuffe separatorer og arrangører.

Badeværelse

Placere ting som smykker, medicinflasker, kosmetik og håndklæder i de rette steder i dit badeværelse. Donere gamle inventar, en samling af rejse-størrelse toiletartikler og gamle badekar, ansigt, hånd og sal håndklæder. Genbruge gamle blade, toilet papir rør og plastflasker. Slippe af med noget, der er gamle eller udløbet, herunder lægemidler, gammel makeup, flasker med lotion, tandbørster, svampe og barbermaskiner. Holde styr på tingene ved at tilføje opbevaring under en vask, over et toilet eller badeværelsesdøren.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com