Hvad er en Ginkgo?

04/25/2012 by admin

Hvad er en Ginkgo?

Ginkgo biloba tree er en nåletræ i familien Ginkgoaceae indfødte til Kina, Japan og Korea. Navnet Ginkgo er afledt fra kinesiske "yin hing", betyder "silver abrikos", en henvisning til dette træ bleg, afrundet frø. Dette gamle træ har længe været anvendt i traditionel kinesisk medicin til at helbrede en række sygdomme. I de seneste årtier, har den opnået stor popularitet som urtemedicin i hele Europa og Nordamerika.

Historie

En af jordens ældste levende træ arter, tempeltræplanter kan opnå aldre på over 1.000 år. Arter, der selv er ligeledes arkaisk. Forstenede ginkgo træer, der levede mere end 200 millioner år siden have været afdækket, forårsager medlemmer af denne art vil blive kendt som "levende fossiler". Ginkgo træer var traditionelt dyrkede på buddhistiske klostre i hele Asien. I løbet af 1700-tallet bragte nederlandske, portugisiske og engelske handlende de første ginkgoes tilbage til Europa, hvor de blev betragtet som eksotisk mærkværdigheder i botanisk have. Den ældste ginkgo i Amerika blev plantet i 1784 i Philadelphia, hvor den trives i dag.

Beskrivelse

Ginkgoes er statelige træer i stand til at nå en moden højde 98 fødder. Deres tykke, solide trunk understøtter mange grene bærer ental, fibrøst, vifteformede blade, som Drej gylden gul i efteråret. I en alder af 20-30 år gamle, blomster vises for første gang, vigepligt til klynger af kødfulde, runde frø.

Vækstbetingelser

Ginkgoes er rost af landscapers som nem at behage træer. De tåler en bred vifte af lys og luft temperaturforhold. Trives i voksende zoner 4 til 9, en region, som omfatter de fleste af de Forenede Stater, foretrækker ginkgoes sandet lerjord jord. De vil imidlertid vokse i de fleste jordtyper. Disse hårdføre træer har også været kendt for at blomstre op til 6000 fod over havets overflade. Enten sol eller delvis skygge er acceptabel, men sørg for at give ginkgoes masser af plads til at vokse.

Medicinske anvendelser

I traditionel kinesisk medicin praksis, er ginkgo ansat til at forbedre cirkulation og forbedre mentale funktioner, herunder hukommelsen og årvågenhed. Ifølge University of Maryland Medical Center, er ginkgo blevet et meget anvendt middel i Europa for patienter, der lider af demens og Alzheimers sygdom. Det var engang troede simpelthen at arbejde ved at stimulere blodgennemstrømningen i hjernen, selv om nye undersøgelser tyder på, at ginkgo kan også beskytte hjernens nerveceller. University of Maryland Medical Center rapporterer også, at ginkgo kan markant forbedre claudicatio intermittens, eller smerter forårsaget af nedsat blodgennemstrømning til benene. Glaukom kan også forbedres med ginkgo. I en undersøgelse tog grøn stær patienter 120 mg af ginkgo i 8 uger, senere oplever forbedringer i deres vision.

Relaterede artikler