Indstillinger for at skjule grimme kæde Link hegn

September 19

Kæde-link indhegning er en hurtig, rimelig billig måde at sikre din værftet for kæledyr og børn. Desværre, kæde link er ikke alder godt. I stedet for at erstatte hele hegnet, prøve at skjule det.

Privacy hegn

Brug træ eller vinyl privatliv hegn paneler til at skjule visningen af din kæde-link. Du kan bruge privatliv hegn i områder, der har brug for kosmetiske arbejde og undgå at køre nye hegn gennem områder, hvor træer og buske er vokset op omkring kæde-link. Placere panelerne på den side vender dit hjem for at skjule visningen af kæde-link fra dit hjem eller værftet, eller placere paneler uden for kæde-link hvis du ønsker at blokere visningen af kæde-link fra en nabo eller offentlige område.

Buske

Buske i front, bag eller på begge sider af din kæde-link hegn kan tilbyde en attraktiv barriere, og vil holde de fleste lov at færdes væk din plæne. Buske kan tage år at helt dække dit hegn, afhængig af højden af hegnet, hastigheden af buske vækst og hvor store buske er når du transplantation dem.

Klatring vinstokke

Hurtigtvoksende vinstokke ikke kun give en rimelig hurtig forklædning at jeres indhegne, de har dekorativ værdi. Hurtigtvoksende vinstokke omfatter Boston ivy, som vokser godt i delvis skygge og tilbyder falde farve og kaprifolier, som giver duftende blomster og tiltrækker kolibrier. Klatring fig og engelsk vedbend er stedsegrønne vinstokke med interessante variationer i løv form. Hyacinth bønner vokser op til 20 fod i en sæson, blomster, bønne bælg og farverige blade.

Blomsterbede

Oprette et blomsterbed eller bred blomst ramme omkring dit hegn. Mens endnu flere lag af blomsterplanter ikke kan helt skjule dit hegn, vil de præsentere en visuel distraktion, trækker øjet fra hegnet. Mounded senge kan tilføje højde for større indflydelse og dækning. Begynde med hegnssektioner der er de mest utiltalende til dig eller der vil gøre de fleste forskellen mod forbedre udseendet af din ejendom, som langs forhave eller indkørsel.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com